Stoiximan Super League

Τι είπε ο Νικολακόπουλος για μεταγραφές, Οτζίτζα και ΠΑΣ Γιάννινα

Στα τρία ονόματα που ακούστηκαν το τελευταίο διήμερο στο εξωτερικό, την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε και το επόμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ αναφέρθηκε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Σιγά-σιγά προκύπτουν ονόματα στο εξωτερικό για την επικείμενη ενίσχυση του Ολυμπιακού στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με τους Ντιόγκο Βιάνα (της Μπελενένσες), τον Γκαέλ Ταουαμπά (της Παρτίζαν) και τον Γιαν Μποντιζέρ (της Τουλούζ) να φαίνεται πως απασχολούν τους Πειραιώτες.

Όπως σχολίασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94.6, «όταν βλέπεις τέτοια πράγματα, φαίνεται πως ανοίγουν περισσότερο οι κεραίες. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός ψάχνεται πρωτίστως για έναν εξτρέμ και έναν αριστερό μπακ, και επίσης υπάρχει ένα ενδεχόμενο να κινηθεί και για έναν σέντερ φορ ακόμα. Εκεί στεκόμαστε».

Στη συνέχεια, υπογράμμισε πως η προσοχή όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο είναι στραμμένο στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη, ώστε η ομάδα να κάνει το «6 στα 6» πριν από τη διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές. Το μόνο ερωτηματικό για το αρχικό σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας φαίνεται πως αποτελεί η χρησιμοποίηση του Φελίπε Πάρντο.

Τέλος, για την υπόθεση του Οτζίτζα Οφόε, ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέφερε πως οι πληροφορίες από Βέλγιο και Πορτογαλία λένε πως «ισχύει το ενδιαφέρον της Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Πρόθεση στον Ολυμπιακό είναι να κρατήσουν τον Βέλγο άσο, γιατί θα πρέπει να ψάχνει παίκτη στη θέση του».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x