Euro 2016

Τι είπε ο Ρονάλντο στον Μπέιλ;

Ο Ρονάλντο αποκάλυψε την συνομιλία με τον συμπαίκτη του στην Ρεάλ Μαδρίτης που είχαν μετά το τέλος της αναμέτρησης Πορτογαλία-Ουαλία και τόνισε τις διαφορές του φετινού τελικού με εκείνον του 2004.

Αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα Πορτογαλία-Ουαλία, οι κάμερες στράφηκαν στον εναγκαλισμό του Κριστιάνο Ρονάλντο με τον Γκάρεθ Μπέιλ. Απορία όλων ήταν τι ειπώθηκε μεταξύ τους.

«Του έδωσα συγχαρητήρια για την πορεία τους», δήλωσε ο Ρονάλντο και συνέχισε «Έκαναν μια εκπληκτική πορεία. Ήταν η ομάδα αποκάλυψη. Του ευχήθηκα καλή τύχη αλλά για τα υπόλοιπα, θα προτιμούσα να μην πω».

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μίλησε ακόμα για τον επερχόμενο τελικό της Κυριακής και κατά πόσο διαφέρει από εκείνον του 2004: «Τότε ήμουν 18 χρονών, ήταν το ντεμπούτο μου. Έχουν περάσει 12 χρόνια και τώρα θα βρεθούμε σε έναν διαφορετικό τελικό. Είμαι πολύ περήφανος γι’ αυτό. Ελπίζω αυτή την φορά να είναι η σειρά μας. Όλοι μας το αξίζουμε, η ομάδα, η Πορτογαλία, οι φίλαθλοι και ο κάθε ένας Πορτογάλος ξεχωριστά. Πάντα ονειρευόμουν να κερδίζω κάτι με την φανέλα της Πορτογαλίας και τώρα είμαστε ένα βήμα μακριά. Τα όνειρα είναι δωρεάν, οπότε ας συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x