Stoiximan Super League

Τι έλεγε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μετά το φιλικό του Παναθηναϊκού

Διαβάστε πώς σχολίασε ο Ζιλμπέρτο Σίλβα την εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας. «Διαρκής βελτίωση από ‘δω και πέρα» είπε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος.

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα ταξίδεψε σήμερα για Ολλανδία, προκειμένου να δει από κοντά το δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του Παναθηναϊκού με την Σιλφόλντε και να «τρέξει» μαζί με τον Αντρέα Στραματσόνι τις μεταγραφικές εξελίξεις του τριφυλλιού.

Μετά το φινάλε του αγώνα, ο Βραζιλιάνος τεχνικός διευθυντής των πρασίνων σχολίασε τα όσα είδε, αλλά και τα όσα περιμένει από ‘δω και πέρα, που σιγά-σιγά θα λύνονται τα πόδια των παικτών και θα πάρουν τα πάνω τους.

«Είναι μόλις το δεύτερο τεστ και είναι πολύ νωρίς. Από εδώ και πέρα θα υπάρχει διαρκώς βελτίωση της εικόνας της ομάδας. Οι πρώτες 10 μέρες της προετοιμασίας είναι πάντα και οι πιο δύσκολες για τους ποδοσφαιριστές. Διότι επιστρέφεις από διακοπές, το κορμί σου έχει ηρεμήσει και λειτουργεί διαφορετικά και είναι λογικό τις πρώτες μέρες να είσαι πάρα πολύ “σφικτός”. Δεν μπορείς καλά-καλά να περπατήσεις, όχι να τρέξεις. Είχαμε καλή εικόνα και θέλαμε να βάλουμε στην ομάδα και τους νέους παίκτες», είπε σε... πηγαδάκι ο Ζιλμπέρτο Σίλβα, που είναι πάντα ήρεμος και χαμογελαστός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x