Stoiximan Super League

Τι ισχύει για Λεμονή στον Ολυμπιακό

Οι πιθανότητες να παραμείνει στον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τάκης Λεμονής έσβησαν οριστικά με την ανακοίνωση για Χάσι, αλλά πιθανόν να συνεχίσει να υπηρετεί την ομάδα από άλλο πόστο. Παραμένει ο Ράντος.

Ο Τάκης Λεμονής παραχώρησε τη θέση στον πάγκο του Ολυμπιακού στον Μπεσνίκ Χάσι και ενώ μέχρι πρόσφατα υπήρχαν κάποιες πιθανότητες να συνεχίσει ο 58χρονος προπονητής στην τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων».

Πάντως, δεν αποκλείεται (είναι αρκετά πιθανό μάλιστα) να συνεχίσει να υπηρετεί τους «ερυθρόλευκους», αλλά από διαφορετικό πόστο ο έμπειρος κόουτς. Αυτό θα φανεί στο προσεχές διάστημα και ενώ αυτήν την περίοδο βρίσκεται στην Πάρο για διακοπές ο Τάκης Λεμονής.

Προπονητής τερματοφυλάκων του Ολυμπιακού θα παραμείνει ο Αλέκος Ράντος, ο οποίος είχε αποχωρήσει από το συγκεκριμένο πόστο για περίπου έξι μήνες κατά τη διάρκεια της περυσινής σεζόν, αφού ο Πάουλο Μπέντο είχε φέρει δικό του άνθρωπο για τη συγκεκριμένη θέση. Ο Χρήστος Μουρίκης που ανέλαβε γυμναστής με τον ερχομό του Τάκη Λεμονή θα παραμείνει κι αυτός στους Πειραιώτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x