Σε εξέλιξη -και μάλιστα με συγκεκριμένα δεδομένα- βρίσκεται το θέμα αναζήτησης επιθετικού στην ΑΕΚ.

Το μυαλό όλων στην «Ένωση» βρίσκεται στα κρίσιμα παιχνίδια με την Μπριζ, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι ατονεί ο σχεδιασμός για την περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση.

Οι «κιτρινόμαυροι» συνεχίζουν να δέχονται προτάσεις και για κεντρικό μέσο, ωστόσο το βάρος πέφτει στον σέντερ φορ που θα προσφέρει το εύκολο γκολ στην ομάδα.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Ώρα των σπορ», η ΑΕΚ θα κάνει κίνηση για έναν παίκτη με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Λιβάγια-Γιακουμάκη. Εξάλλου ο πρώτος δεν έχει προσφέρει ως τώρα τα αναμενόμενα, ενώ ο δεύτερος θα λείψει καιρό και πιθανότατα θα χρειαστεί και ένα μικρό διάστημα μέχρι να επανέλθει πλήρως.

Η αναζήτηση που κάνει ωστόσο η «Ένωση» φαίνεται ότι γίνεται με τον Αλμέιδα να βρίσκεται εκτός πλάνου. Μάλιστα, θεωρείται δεδομένο ότι μετά τα παιχνίδια με την Μπριζ (όπου οι εναλλακτικές λύσεις είναι περιορισμένες) θα γίνουν επαφές με την πλευρά τους και θα αναζητηθεί λύση για να αποχωρήσει.

Όσο για τους υποψήφιους να αποκτηθούν και εκεί τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Ο Αραούχο παραμένει στην κορυφή της λίστας και η ΑΕΚ θα παραμένει σε επιφυλακή για να εκμεταλλευτεί οποιαδήποτε πιθανότητα προκύψει για την επιστροφή του. Παράλληλα όμως -και εν αναμονή των εξελίξεων στο θέμα του Αργεντινού- δουλεύονται και δυο ακόμα περιπτώσεις επιθετικών, οι οποίοι επίσης θεωρούνται πρώτης γραμμής.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ