Stoiximan Super League

Τι «παίζει» με Μολέδο-Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση της επιστροφής των δύο ποδοσφαιριστών στον Παναθηναϊκό. Πότε εκτιμάται πως θα είναι έτοιμοι, τα πλάνα Ουζουνίδη ενόψει Κέρκυρας.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η επάνοδος των Ροντρίγκο Μολέδο (κυρίως) και Λούκας Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό.

Όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Τάσος Νικολογιάννης, ο Βραζιλιάνος στόπερ πάει από το καλό στο καλύτερο και ίσως προλάβει να αγωνιστεί στο ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης το μεθεπόμενο σαββατοκύριακο. Αν δεν τα καταφέρει εκεί, τότε θα επιστρέψει δεδομένα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο σε τρεις αγωνιστικές (Κέρκυρα, Απόλλωνας, Παναιτωλικός).

Όσον αφορά τον Λούκας Βιγιαφάνιες, επανέλαβε πως στις 22 του μήνα θα υποβληθεί σε… καθοριστική μαγνητική τομογραφία. Αν τα αποτελέσματα είναι καλά, τότε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα μπει άμεσα σε προπονήσεις και θα προσθέσει μία έξτρα ποιοτική λύση στα χέρια του Μαρίνου Ουζουνίδη, που είναι αλήθεια πως έλειψε αρκετά.

Ο Βιγιαφάνιες δεν έχει μείνει πίσω σε φυσική κατάσταση και το μόνο που του λείπει είναι αγωνιστικός ρυθμός, αφού έχει να παίξει από την περσινή σεζόν, λόγω του πολύμηνου τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Είναι φυσικό, βέβαια, πως η «ενεργοποίησή» του θα γίνει σταδιακά από τα τέλη του μήνα, εφόσον πάντα η μαγνητική είναι «καθαρή».

Τέλος, σχετικά με το παιχνίδι που έρχεται κόντρα στην Κέρκυρα, φαίνεται πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει καταλήξει στα αρχικά του πλάνα. Υποψήφιοι να ξεκινήσουν είναι οι Βλαχοδήμος, Γιόχανσον, Χουλτ, Κουτρουμπής, Κολοβέτσιος, Κουρμπέλης, Χίλιεμαρκ, Λουντ, Καμπέσας, Τσάβες και Λουτσιάνο, με τον Μουνιέ να διεκδικήσει θέση βασικού, αν και μοιάζει δύσκολο ο κόουτς του Παναθηναϊκού να «ρίξει» στην αρχική σύνθεση και Χίλιεμαρκ και Μουνιέ, αφού δεν θέλει να χαλάσει σε μεγάλο βαθμό την «χημεία» της ομάδας, μέχρι να ενσωματωθούν πλήρως όλοι οι… νέοι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x