Stoiximan Super League

Τι «παίζει» με τους δανεικούς και τους… μπέμπηδες στον Ολυμπιακό

Αρκετοί από τους παίκτες που έχει παραχωρήσει δανεικούς ο Ολυμπιακός αναμένεται να επιστρέψουν (πιθανόν και προσωρινά) στην ομάδα. Τι ισχύει για περιπτώσεις τύπου Κασάμι, αλλά και με τους νεαρούς.

Ένα σημαντικό ζήτημα στον Ολυμπιακό σε ό,τι αφορά το θέμα του ρόστερ είναι το τι θα γίνει με τους παίκτες που έχουν παραχωρηθεί δανεικοί, οι οποίοι δεν είναι και λίγοι.

Αυτό που φαίνεται να ισχύει στην παρούσα φάση είναι ότι θα γυρίσουν αρκετοί στου Ρέντη και κάποιοι από αυτούς θα ακολουθήσουν την ομάδα στην Αυστρία, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων». Ένας παίκτης που σίγουρα θα ήθελαν πίσω οι «ερυθρόλευκοι», αλλά όχι στη λογική να το δουν και να κρίνουν αν το θέλουν, αλλά για να δώσει άμεσα βοήθειες, είναι ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, του οποίου η περίπτωση είναι αρκετά πολύπλοκη. Οι Πειραιώτες τον θέλουν στο ρόστερ τους, αλλά η Σταντάρ Λιέγης έχει μείνει ικανοποιημένη με τη φετινή του παρουσία και σκοπεύει να τον κρατήσει, είτε ως δανεικό (το συμβόλαιό που υπέγραψε πέρυσι ήταν διετές) ή αγοράζοντάς τον, καθώς έχει ρήτρα.

Οι υπόλοιπες περιπτώσεις είναι διαφορετικές. Για τον Φελίπε Πάρντο υπάρχουν προσφορές και κάποια από αυτές είναι πιθανόν να γίνει αποδεκτή. Πολλά θα εξαρτηθούν και από τη διάθεση του Μπεσνίκ Χάσι.

Από εκεί και πέρα θα επιστρέψει ο Ανδρέας Γιαννιώτης και θα συνθέσει την τετράδα των γκολκίπερ μαζί με τους Στέφανο Καπίνο, Λευτέρη Χουτεσιώτη και Δημήτρη Σκαφίδα, με τον διεθνή πορτιέρο να ξεκινάει με προβάδισμα στη μάχη για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ο Γιάννης Γιαννιώτας δεν μείνει στον ΑΠΟΕΛ, με τον οποίο δεν έχει και τις καλύτερες των σχέσεων πλέον ο Ολυμπιακός και μένει να φανεί τι θα γίνει με τους «ερυθρόλευκους». Παράξενη περίπτωση είναι του Παϊτίμ Κασάμι που δεν θα συνεχίσει στην Νότιγχαμ Φόρεστ. Πάντως, ο Χάσι δεν φαίνεται να «καίγεται» για τον 25χρονο μέσο. Παράλληλα, υπάρχει και η περίπτωση του Ομάρ Ελαμπντελαουί, που φαίνεται ότι δεν θα συνεχίσει στη Χάλ που υποβιβάστηκε, αλλά είναι πιθανόν να τον κρατήσει στην Premier League ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος έχει αναλάβει την Γουότφορντ.

Παράλληλα, ο Ολυμπιακός σχεδιάζει να προωθήσει και φέτος αρκετούς παίκτες από τη δεύτερη ομάδα. Αναμένεται να ανεβάσει τέσσερις ποδοσφαιριστές που θα κληθούν να περάσουν τα… τεστ στο στάδιο της προετοιμασίας. Λογικά, ο ένας θα είναι ο Βρουσάι που αγωνίζεται ως επιθετικός και σίγουρος θα πρέπει να θεωρείται και ο Μεγαρίτης που αγωνίζεται στο κέντρο. Συνολικά στο Ζέεφελντ θα πάνε 30 παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x