Αγγλία

Τι πιστεύει ο Κλοπ για τον Μουρίνιο

Την γνώμη του για τον Ζοσέ Μουρίνιο εξέφρασε ο προπονητής της Λίβερπουλ και σε αντίθεση με τους περισσότερους, είχε να πει και έναν καλό λόγο. Διαβάστε τι δήλωσε.

Οι σχέσεις του Ζοσέ Μουρίνιο τόσο με τους οπαδούς της Λίβερπουλ όσο και με τους προπονητές της, δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Οι –κατά καιρούς- δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού αλλά και η κόντρα του με τον πρώην τεχνικό των «κόκκινων» Ράφα Μπενίτεφ έχουν μείνει στην ιστορία και φυσικά τέτοιες μέρες πάντα επανέρχονται στην μνήμη όλων.

Ο Γιούργκεν Κλοπ ωστόσο, φαίνεται να κάνει την διαφορά καθώς δεν δείχνει να ακολουθεί το παραπάνω πνεύμα αντιπαλότητας. Ο Γερμανός τεχνικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τον “Special One”: «Σέβομαι απόλυτα την δουλειά του Μουρίνιο. Είναι ένας καλός τύπος», δήλωσε αφήνοντας έκπληκτους τους δημοσιογράφους.

Ο προπονητής της Λίβερπουλ μάλιστα τόνισε ότι η μεταξύ τους σχέση είναι μια χαρά, διευκρινίζοντας πως μόνο ορισμένες ομάδες ανθρώπων έχουν πρόβλημα με τον Μουρίνιο: «Πιστεύω πως αν δεν είσαι δημοσιογράφος ή διαιτητής, είναι ένας καλός τύπος. Εγώ δεν είμαι τίποτα από τα δύο, οπότε διατηρούμε μια καλή επαφή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x