Stoiximan Super League

Τι συμβαίνει με τη συμμετοχή του Αστέρα στο Europa League

Σε κίνδυνο η συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης στο Europa League μετά την παραπομπή σε δίκη των Μπάκου και Μποροβήλου για το Koriopolis.

Η δημοσιοποίηση των ονομάτων των ατόμων που παραπέμπονται σε δίκη για την υπόθεση Koriopolis άναψε «φωτιές» στον Αστέρα Τρίπολης.

Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται αυτά του ιδιοκτήτη, Δημήτρη Μπάκου αλλά και προέδρου της ομάδας, Γιώργου Μποροβήλου με αποτέλεσμα πλέον η συμμετοχή της ομάδας στους ομίλους του Europa League να τίθεται σε κίνδυνο.

Στο παρελθόν η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει τιμωρήσει ομάδες με αποκλεισμό από μια διοργάνωση της γιατί εναντίον ατόμων της διοίκησης τους εκκρεμούσαν κατηγορίες για συμμετοχή σε υπόθεση με στημένους αγώνες.

Αυτή την στιγμή πάντως είναι αρκετά νωρίς για να υπάρξουν ασφαλείς πληροφορίες για το τι πρόκειται να συμβεί. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της UEFA τις επόμενες ημέρες.

Εδώ πρέπει να προσθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει ήδη απευθυνθεί προς την UEFA καταγγέλλοντας τη συμμετοχή του Αστέρα Τρίπολης για το θέμα αυτό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x