Ισπανία

Τι τριπλέτα… (video)

«Φλόγες» πετούν Μέσι-Σουάρες-Νεϊμάρ στη φετινή Μπαρτσελόνα! Και οι τρεις σκόραραν απέναντι στην Χετάφε και… συνδυάζοντας τα τέρματά τους φτάνουμε στον «τυχερό» αριθμό 102(!) μέσα στη χρονιά.

Γι' αυτό φτιάχτηκε αυτή η τριπλέτα στην επίθεση. Για να μην της αντιστέκεται κανείς, για να μαζεύουν οι αντίπαλοι τα δίχτυα απ' την εστία τους σε κάθε ευκαιρία.

Και πλέον οι Λιονέλ Μέσι, Λουίς Σουάρες και Νεϊμάρ δείχνουν πως έχουν δέσει σα να παίζουν μαζί χρόνια. Όλοι τους σκόραραν απέναντι στην Χετάφε (6-0 το σκορ) και πέραν του ότι επιβεβαίωσαν πως βρίσκονται σε δαιμονιώδη κατάσταση, έφτασαν από κοινού τα 102(!) γκολ μέσα στη σεζόν για τους μπλαουγκράνα.

Ο «Λέο» είναι αυτός που έχει την μερίδα του... λέοντος, έχοντας πετύχει 49 σε όλες τις διοργανώσεις. Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου βρίσκεται ο Βραζιλιάνος με 32 και... χάλκινο φορά στο λαιμό ο Ουρουγουανός επιθετικός που έχει 21, στην πρώτη του μόλις σεζόν στο Καμπ Νου κι ενώ απόψε βρήκε δίχτυα δις (όπως κι ο Μέσι).

Το γκολ του Μέσι



To γκολ του Σουάρες



Το γκολ του Νεϊμάρ



Το δεύτερο γκολ του Σουάρες



Το δεύτερο γκολ του Μέσι



Μάγοι της μπάλας και ανεξάρτητα από... οπαδικές προτιμήσεις, μιλάμε για τριάδα που κάνει ασύλληπτα πράγματα και που μπορεί να αφήσει εποχή, αν συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό!

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x