Stoiximan Super League

Τηλεφωνική επικοινωνία Αλαφούζου-Μελισσανίδη μετά τον τελικό

Λίγες ώρες τον τελικό του Κυπέλλου, Γιάννης Αλαφούζος και Δημήτρης Μελισσανίδης, είχαν τηλεφωνική επικοινωνία, συζητώντας όλα όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Μπορεί ο Γιάννης Αλαφούζος να μην βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των ποδοσφαιρικών εξελίξεων εξαιτίας των επαγγελματικών του υποχρεώσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν παρακολουθεί όσα συμβαίνουν. Άλλωστε είναι ο μεγαλομέτοχος και ο χρηματοδότης του Παναθηναϊκού και σίγουρα ενδιαφέρεται για όσα συμβαίνουν.

Σύμφωνα με τη «Live Sport», τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγες ώρες δηλαδή μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος και όσα έγιναν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, ο διοικητικός ηγέτης των «πρασίνων» είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για την αδικία που υπέστη η «Ένωση» στον τελικό, με τον Γιάννη Αλαφούζο να φέρεται ότι τόνισε στον «Τίγρη» ότι εξεπλάγη με όσα έγιναν.

Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού, επεσήμανε στον Δημήτρη Μελισσανίδη, τον κίνδυνο που υπάρχει να βρεθούν αντιμέτωποι με μια νέα πραγματικότητα στο ποδόσφαιρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x