Stoiximan Super League

Τιμωρία ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θέλουν στον Ολυμπιακό για ό,τι έγινε στον Βόλο

Αποφασισμένοι να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες για να βεβαιωθούν ότι θα υπάρξει τιμωρία για τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ για τα χθεσινά επεισόδια στον Βόλο είναι στον Ολυμπιακό.

Όπως όλοι στην Ελλάδα, έτσι και στον Ολυμπιακό ήταν μάρτυρες των μεγάλων σε έκταση αλλά και διάρκεια επεισοδίων που έγιναν πριν την έναρξη του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος στον Βόλο ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Έτσι μετά από τις κινήσεις που έχουν γίνει εις βάρος τους από την πλευρά του ΠΑΟΚ, οι υπεύθυνοι των ερυθρολεύκων είναι έτοιμοι να... ανταποδώσουν για ό,τι συνέβη χθες. Στο Λιμάνι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα να περάσει απαρατήρητο από την αθλητική δικαιοσύνη και τους αρμόδιους εισαγγελείς.

Αρχικά, περιμένουν να μάθουν τις εκθέσεις των αρμοδίων, δηλαδή, παρατηρητών και αστυνομίας για τα μεγάλης σε έκταση επεισόδια για να χαράξουν τη στρατηγική τους.

Θεωρούν ότι τα βίντεο και οι φωτογραφίες που υπάρχουν από τα όσα έγιναν χθες αποτελούν ξεκάθαρες αποδείξεις για το σκηνικό «τρόμου» που είχε στηθεί χθες στον Βόλο, τόσο στους δρόμους της πόλης, όσο και στο γήπεδο, είτε στον περιβάλλοντα χώρο, είτε μέσα στους χώρους του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x