Champions League

Τιμώρησε τον Μπονούτσι ο Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι επιβεβαίωσε στη συνέντευξη Τύπου για το ματς της Τετάρτης με την Πόρτο για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ τον αποκλεισμό του Λεονάρντο Μπονούτσι από την αποστολή.

Ο Ιταλός διεθνής σέντερ μπακ των πρωταθλητών της γειτονικής χώρας ήρθε σε αντιπαράθεση με τον προπονητή του στη νίκη επί της Παλέρμο την περασμένη Παρασκευή για την 24η αγωνιστική της Serie A και ο Αλέγκρι ανακοίνωσε ότι δεν τον υπολογίζει κόντρα στους «δράκους».

«Την Τετάρτη, ο Μπονούτσι θα βρίσκεται στην κερκίδα. Αυτό δεν σημαίνει ότι συνέβη κάτι σοβαρό. Για σεβασμό προς το σύλλογο, την ομάδα και τους φιλάθλους, αυτή ήταν η σωστή απόφαση. Η υπόθεση έκλεισε.

Ο Λέο κατάλαβε την κατάσταση, είναι έξυπνο παιδί και σημαντικός παίκτης για τη Γιουβέντους. Είναι μία στιγμή που θα αποδειχτεί χρήσιμη για το μέλλον», τόνισε για το περιστατικό ο 49χρονος προπονητής.

Ο Μπονούτσι είχε διαμαρτυρηθεί, λόγω καθυστέρησης σε μία αλλαγή της ομάδας κόντρα στους «ροζανέρι», με αποτέλεσμα ο Αλέγκρι να του φωνάξει από τον πάγκο: «Σκάσε, ηλίθιε. Συγκεντρώσου στον αγώνα. Άντε γ#%@^$ου". Ο Μπονούτσι του απάντησε: «Άντε στον διάολο».

Η Γιουβέντους τιμώρησε με πρόστιμο τον ποδοσφαιριστή για τη συμπεριφορά του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x