Γερμανία

Την έστειλε για… ασπιρίνες (video)

Το τρία στα τρία έκανε η Μπάγερν στην Μπουντεσλίγκα, μετά το 3-0 απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν στην "Αλιάνζ Αρίνα". Πρωταγωνιστές του ματς ο Μίλερ (2 γκολ), αλλά και ο Ντάγκλας Κόστα.

Με δύο γκολ του Τόμας Μίλερ (το ένα με πέναλτι) που έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα σε μόλις τρεις αγώνες, η Μπάγερν επικράτησε εύκολα με 3-0 απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν. Ο Ρόμπεν με πέναλτι το 3ο γκολ των Βαυαρών, βασικός, παίζοντας 90 λεπτά για την ομάδα της ασπιρίνης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος. Αρνητικός πρωταγωνιστής του ματς ο Χίλμπερτ που υπέπεσε σε δύο παραβάσεις εντός περιοχής.Πολύ καλή απόδοση για την Μπάγερν και σε αυτό το ματς, ο Ντάγκλας Κόστα.

Το ματς

Με αρκετά νεύρα και κάμποσες κίτρινες άρχισε το ματς στην «Αλιάνζ Αρίνα». Μάλιστα στο 25ο λεπτό ο Κίσλινγκ έπιασε κεφαλιά από καλή θέση που έφυγε έξω.

Η Μπάγερν τελικά άνοιξε το σκορ, με μια έξοχη προσπάθεια στο 26ο λεπτό. Διαγώνια μακρινή μπαλιά του Τσάμπι Αλόνσο, στον Ντάγκλας Κόστα που έκανε κοντρόλ και ντρίπλα ταυτόχρονα και εν συνεχεία με το αριστερό έβγαλε υπέροχη σέντρα στην καρδιά της άμυνας της Λεβερκούζεν. Ένα άγγιγμα του Μίλερ ήταν αρκετό, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και να γίνει το 1-0 για τους Βαυαρούς. Στο 30’ από όμορφη προσπάθεια και σέντρα του Ρόμπεν στο δεύτερο δοκάρι, ο Ντάγκλας Κόστα έπιασε μονοκόμματο σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 37΄ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να σημαδέψουν το δοκάρι, με τον Τσαλχάνογλου, να σημαδεύει στο κέντρο του άξονα της εστίας, τον Νόιερ να βρίσκει ελάχιστα την μπάλα, αυτήν να χτυπάει στην οριζόντια δοκό και να φεύγει κόρνερ.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου, σε μια «στημένη» φάση ο Χίλμπερτ, μετά από εκτέλεση φάουλ στο δεύτερο δοκάρι, έσπρωξε τον Βιδάλ, με το διαιτητή να δίνει το πέναλτι. Ο Μίλερ το εκτέλεσε εύστοχα για να γίνει το 2-0. Στο 71ο λεπτό, άλλη μια ενέργεια του Χίλμπερτ με χέρι σε προσπάθεια του Ντάγκλας Κόστα, οδήγησε τον Μέγιερ, να στήσει την μπάλα στην άσπρη βούλα, με τον Άριεν Ρόμπεν στο 71’ να εκτελεί εύστοχα για να διαμορφώσει το 3-0.

Στην εκπνοή η Μπάγερν είχε την ευκαιρία να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ με τον Λεβαντόφσκι, αλλά ο Λένο κράτησε το σκορ, στο 3-0.

Μπάγερν: Νόϊερ, Λαμ, Τσάμπι Αλόνσο, Αλάμπα, Μπερνάτ (73’ Ντάντε), Βιδάλ, Τιάγκο (83’ Ρόντε), Ρόμπεν (78’ Γκέτσε), Τόμας Μίλερ, Ντάγκλας Κόστα, Λεβαντόφσκι

Μπάγερ Λεβερκούζεν: Λένο, Χίλμπερτ, Ταχ, Κ. Παπαδόπουλος, Βέντελ (83’ Μποένις), Μπέντερ, Κράμερ, Μπελαραμπί, Τσαλχάνογλου (61’ Κρούζε), Κίσλινγκ, Μεχμέντι (46’ Μπραντ)

Δείτε εδώ τα γκολ της αναμέτρησης:


Αναλυτικά η τρίτη αγωνιστική

Παρασκευή, 28/8

Βόλφσμπουργκ-Σάλκε 3-0
(17’ Ντοστ, 59’ πεν. Ροντρίγκεζ, 61' Κλόζε)

Σάββατο, 29/9 (16:30)

Στουτγκάρδη-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-4
(30’ Ντινταβί – 11’ Χλουσέκ, 42’, 87’ Καστένιος, 69’ Σεφέροβιτς)

Άουγκσμπουργκ-Ίνγκολσταντ 0-1
(63’ Λέκι)

Κολωνία-Αμβούργο 2-1
(76' Χόσινερ, 81' Μοντέστε πεν. - 47’ Χόλτμπι)

Μάιντς-Ανόβερο 3-0
(15’, 29’ Μουτό, 47’ Μαλί)

Ντάρμσταντ-Χόφενχαϊμ 0-0

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν 3-0
(26'60' πεν. Μίλερ, 71'πεν. Ρόμπεν)

Κυριακή, 30/8

Ντόρτμουντ-Χέρτα Βερολίνου (16:30)
Βέρντερ Βρέμης-Γκλάντμπαχ (18:30)

Η επόμενη (4η) αγωνιστική:

Παρασκευή 11/9

Γκλάντμπαχ- Αμβούργο (21.30)

Σάββατο 12/9

Μπάγερν-Άουγκσμπουργκ (16.30)
Λεβερκούζεν-Ντάρμσταντ
Ανόβερο- Ντόρτμουντ
Χέρτα- Στουτγκάρδη
Ίνγκολσταντ-Βόλφσμπουργκ
Άιντραχτ Φρανκφούρτης- Κολωνία (19.30)

Κυριακή 13/9
Χόφενχαϊμ- Βέρντερ Βρέμης (16.30)
Σάλκε-Μάιντς (18.30)

Επιμέλεια:Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x