Ισπανία

Την καλύτερη δουλειά του κόσμου την κάνει ο Κοεντράο!

Έπειτα από έξι σεζόν στη Ρεάλ Μαδρίτης –μία εκ των οποίων στη Μονακό- ο Φάμπιο Κοεντράο αποχωρεί για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά θα εξακολουθήσει να πληρώνεται από τους Μαδριλένους!

Η σεζόν για τη Ρεάλ Μαδρίτης εξελίχθηκε με τον καλύτερο τρόπο, αφού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ήρθε και η κατάκτηση του Champions League για να ολοκληρωθεί αυτή η ονειρεμένη σεζόν.

Σε ό,τι αφορά τη νέα σεζόν, ένας από τους παίκτες που δεν πρόκειται να συνεχίσει στη Μαδρίτη είναι ο Φάμπιο Κοεντράο, που λίγοι είναι η αλήθεια ότι θυμόντουσαν ότι υπήρχε στο ρόστερ, αφού πραγματοποίησε μόλις 6 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Πορτογάλος έχει ήδη συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ωστόσο οι Μαδριλένοι θα συνεχίσουν να πληρώνουν το συμβόλαιό του, αφού τα 4 εκατ. ευρώ με τα οποία αμείβεται δεν μπορούν να τα αντέξουν τα «λιοντάρια». Πιο συγκεκριμένα, η Ρεάλ θα πληρώνει το 90% του συμβολαίου, οπότε η Σπόρτινγκ παίρνει (σχεδόν) τσάμπα… πράγμα.

Ωστόσο, ο Φάμπιο Κοεντράο ίσως είναι ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους ποδοσφαιριστές, βάσει προσφοράς και αμοιβής. Για την ακρίβεια, ο Κοεντράο έπαιξε συνολικά 7.497 λεπτά με τη «βασίλισσα» και αν συνυπολογίσει κανείς τα πριμ με τα οποία ανταμείφθηκε για την κατάκτηση των τίτλων αυτά τα χρόνια, για κάθε λεπτό συμμετοχής πήρε 35.500 ευρώ.

Καθόλου άσχημα για τον 29χρονο Πορτογάλο μπακ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x