Ιταλία

Την… Κυρία δεν θα την απειλείς!

Πήγε στο Τορίνο με απειλητικές διαθέσεις… και επιστρέφει στο Μπέργκαμο με τρία γκολ στην πλάτη! Η Αταλάντα εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών και η Γιουβέντους έκλεισε την παρένθεση της Γένοβας, 3-1!

Οι οιωνοί ήταν με το μέρος της: «Σφαλιάρα» της Γιουβέντους από την Τζένοα την περασμένη βδομάδα και η ίδια, στην καλύτερη κατάσταση που έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια, φιγουράροντας στα… ψηλά της Serie A.

Οι… απειλές της Αταλάντα, όμως, δεν περνάνε στο Τορίνο και ένας ματς που «μύριζε» έκπληξη, εξελίχθηκε σε παράσταση για… μια Κυρία!

Μπαίνοντας με το… μαχαίρι στο δόντια, θέλοντας να ξεχάσει τη βαριά ήττα από την Τζένοα, η Γιούβε «καθάρισε» 3-1 την ομάδα του Μπέργκαμο, που εμφανίστηκε κατώτερη των προσδοκιών.

Άλεξ Σάντρο και Ρουγκάνι «τελείωσαν», ουσιαστικά, τους φιλοξενούμενους μέσα σε ένα πεντάλεπτο, διαμορφώνοντας το 2-0 με τέρματα στο 15’ και στο 19’, αντίστοιχα. Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Μάντζουκιτς στο 64’, με την Αταλάντα να πετυχαίνει, έστω, το γκολ της τιμής, στο 82’, με τον Φρέουλε.

Η Γιουβέντους, έτσι… χάθηκε στο +7 από τη Ρόμα, που έχει αύριο (4/12) το ντέρμπι μίσους της Ρώμης με τη Λάτσιο, και τη Μίλαν, η οποία υποδέχεται την Κροτόνε.



Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 15ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 2/12

Νάπολι-Ίντερ 3-0
(2' Ζιελίνσκι, 5' Χάμσικ, 51' Ινσίνιε)

Σάββατο, 3/12

Γιουβέντους-Αταλάντα 3-1
(15' Άλεξ Σάντρο, 19' Ρουγκάνι, 64' Μάντζουκιτς - 82' Φρέουλε)

Κυριακή, 4/12 (16:00)

Μίλαν-Κροτόνε (13:30)
Λάτσιο-Ρόμα
Πεσκάρα-Κάλιαρι
Σαμπντόρια-Τορίνο
Σασουόλο-Έμπολι
Φιορεντίνα-Παλέρμο (21:45)

Δευτέρα, 5/12

Κιέβο-Τζένοα (20:00)
Ουντινέζε-Μπολόνια (22:00)

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x