Stoiximan Super League

Την Μ.Τρίτη θα κριθεί η συμμετοχή του Βαρέλα

Μικρή διάταση στους κοιλιακούς υπέστη ο Φερνάντο Βαρέλα και την Μ.Τρίτη θα κριθεί η συμμετοχή του στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου απέναντι στον Παναθηναϊκό την Λεωφόρο.

Μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Τούμπα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στην Νέα Μεσημβρία την Μ.Δευτέρα και ξεκίνησαν την μίνι-προετοιμασία τους για το νέο ματς με τους πράσινους, αυτή την φορά για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την Μ.Τετάρτη στη Λεωφόρο.

Όσοι αγωνίστηκαν στο ντέρμπι της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έριξαν το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας και στις ασκήσεις ανάπτυξης.

Ενθαρρυντικά ήταν σε γενικές γραμμές τα νέα για τον Φερνάντο Βαρέλα. Οι εξετάσεις του έδειξαν πως υπέστη μικρή διάταση στους κοιλιακούς, ενώ η κλινική του εικόνα την Μ.Δευτέρα ήταν καλύτερη. Ο στόπερ του «δικέφαλου του Βορρά» ακολούθησε διπλό πρόγραμμα θεραπείας, αλλά και μέρος του προγράμματος αποκατάστασης μαζί με τους συμπαίκτες του.

Την Μ.Τρίτη θα δοκιμάσει να προπονηθεί σε κανονικούς ρυθμούς και μετά το τέλος του προγράμματος ο Βλάνταν Ίβιτς θα ανακοινώσει την αποστολή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x