Ισπανία

Την ψάχνει «αλά Φίγκο» για Νεϊμάρ η Ρεάλ!

Τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρει να εντάξει στο δυναμικό της Ρεάλ Μαδρίτης τον Νεϊμάρ ψάχνει ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ο οποίος -σύμφωνα με καταλανικά Μέσα- φέρεται να καταστρώνει πλάνο αλά… Φίγκο.

Ένα σενάριο που αν μη τι άλλο θα συζητηθεί αναφέρει η καταλανική εφημερίδα «SPORT», η οποία υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα ο Φλορεντίνο Πέρεθ ψάχνει τρόπο να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο πρόεδρος των «μερένχες» θεωρεί προσωπική ήττα το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος επιθετικός κατέληξε στους Καταλανούς και για αυτό τον λόγο ψάχνει τον τρόπο με τον οποίο θα πάρει… ρεβάνς.

Όπως αναφέρεται, ο Πέρεθ θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί την καθυστέρηση που έχει παρατηρηθεί στην ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς φορ και μάλιστα έχει προσκαλέσει επανειλημμένα τον πατέρα του ποδοσφαιριστή στη Μαδρίτη για να συζητήσουν.

Από την πλευρά του, όμως, ο Νεϊμάρ παρουσιάζεται αρνητικός σε κάθε σενάριο μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης και αυτό το έχει ξεκαθαρίσει και στον πατέρα του, ο οποίος λειτουργεί και ως μάνατζέρ του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x