Stoiximan Super League

Την τελευταία κουβέντα η Καλλονή

Με ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Αρετόπουλος και εκτέλεσε εύστοχα ο Μανούσος, η Καλλονή ισοφάρισε 2-2 την Ξάνθη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. 13 κίτρινες στο ματς.

Η Καλλονή βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, αλλά στο τέλος απέσπασε την ισοπαλία (2-2) από την Ξάνθη.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από την άσπρη βούλα, με τον Αρετόπουλο να δίνει κακώς πέναλτι για χέρι του Μπέρτου (ήταν κολλημένο στο σώμα) και τον Μανούσο από την άσπρη βούλα να πετυχαίνει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα (είχε ισοφαρίσει και στο 38') στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Οι Ακρίτες προηγήθηκαν νωρίς με τον Σολτάνι (6'), βρέθηκαν από… σπόντα εκ νέου με το προβάδισμα με την κόντρα στο πόδι του Καπετάνου να ευνοεί τον σκόρερ Ερέα (85’) και στο τέλος συμβιβάστηκαν με το «Χ» που τους κρατά αήττητους μακριά από την έδρα τους.

Το ματς:

Παρόλο που το πρωτάθλημα βρίσκεται μόλις στο 1/3 το θετικό αποτέλεσμα ήταν αναγκαίο και για τους δύο. Για την Καλλονή που είναι καθηλωμένη στις τελευταίες θέσεις. Και για την Ξάνθη ώστε να ξεφύγει από την μετριότητα.

Τουλάχιστον στην αρχή οι συνθήκες έμοιαζαν ευνοϊκές για τους Ακρίτες. Η σέντρα-ξυραφιά του Ζαραδούκα έφτασε στον Σολτάνι και ο Αλγερινός δε δυσκολεύτηκε να τελειώσει την φάση δίνοντας το γρήγορο προβάδισμα στην ομάδα του. Αυτός ήταν ο πρώτος και ο τελευταίος θετικός οιωνός.

inner

Από εκεί και πέρα είχαν μόνο αναποδιές. Έχασαν τον σκόρερ τους με τραυματισμό σε ανύποπτη φάση κι όταν συνήλθε η Καλλονή έχασαν και το προβάδισμα. Ο Γεωργίου με εξαιρετική ενέργεια έδωσε έτοιμο γκολ στον Μανούσο που πλάσαρε στα δίχτυα για την ισοφάριση.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Ξάνθη έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ντιμιτρόφ σχεδόν σε κενή εστία να πλασάρει πάνω στον Τσαμπούρη, αλλά και τον Λουτσέσκου που αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.

Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια η πλάστιγγα έγερνε ξεκάθαρα υπέρ της Καλλονής. Ανέβηκε, πίεσε και το γκολ φαινόταν να είναι υπόθεση χρόνου, αλλά στην πιο χαρακτηριστική της ευκαιρία ο Μπαξεβανίδης της το στέρησε διώχνοντας πάνω στην γραμμή την προσπάθεια του Ούκα!

Κι ενώ το γκολ δεν ερχόταν παρά την υπεροχή, μια άτυχη στιγμή την έφερε με την πλάτη στον τοίχο. Η κόντρα στο πόδι του Καπετάνου ευνόησε τον Ερέα, που από το πουθενά βρέθηκε φάτσα με το τέρμα και δεν έχασε την ευκαιρία.

inner

Η Καλλονή όμως δεν είχε πει την τελευταία της κουβέντα. Ο Αρετόπουλος υπέδειξε λανθασμένα πέναλτι πάνω στον Μπέρτο (είχε γυρίσει το σώμα του, με το χέρι κολλημένο στην πλάτη) και από την άσπρη βούλα ο Μανούσος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.





Οι συνθέσεις των ομάδων:

Καλλονή (Θαλής Θεοδωρίδης): Δαύκου, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε (89' Μπουρούς), Κλαντρούμπσκι (46' Καλτσάς), Κεϊτά, Μπαργκάν, Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος.

Ξάνθη (Ραζβάν Λουτσέσκου): Τσέναμο, Μπέρτος, Φλίσκας, Φάρκας, Ζαραδούκας (Γουάλας 60'), Παπαστεριανός, Ντιμιτρόφ (71' Νιέτο), Ερέα, Σολτάνι (13' λ. τρ. Μπαξεβανίδης), Λουσέρο, Καπετάνος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x