Αγγλία

«Τινάζει την μπάνκα» για Κλάιν η Γιουνάιτεντ

Αποφασισμένη να τα δώσει όλα για να αποκτήσει τον Ναθάνιελ Κλάιν είναι η Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει 20 εκατ. ευρώ και τον Τσιτσαρίτο στην Σαουθάμπτον, προκειμένου να κάνει δικό της τον νεαρό άσο.

Έτοιμη να «χρυσώσει», για ακόμη μία φορά, τη Σαουθάμπτον είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προσφέρει "γη και ύδωρ", προκειμένου να αποκτήσει τον Ναθάνιελ Κλάιν.

Ο Λουίς Φαν Χάαλ αναζητάει δεξί μπακ και ο 23χρονος ταιριάζει στο προφίλ του ποδοσφαιριστή που ψάχνει ο Ολλανδός τεχνικός, με τον 63χρονο να κάνει τα πάντα, προκειμένου να φέρει το νεαρό Άγγλο άσο στο «Ολντ Τράφορντ»

Συγκεκριμένα, οι απαιτήσεις της Σαουθάμπτον είναι 35 εκατ. ευρώ, με τους «κόκκινους διάβολους» να προσφέρουν 21 εκατ. και τον Τσιτσαρίτο ως έμψυχο αντάλλαγμα, τον οποίο και κοστολογούν στα 14 εκατ. ευρώ.

Η ομάδα του Μάντσεστερ ποντάρει στο γεγονός ότι οι «άγιοι» είχαν κάνει πρόταση για τον Μεξικανό επιθετικό την περυσινή σεζόν, με τον τότε προπονητή της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, να είχε απαντήσει αρνητικά.

Ο Ναθάνιελ Κλάιν θεωρείται ως το πιο ελπιδοφόρο δεξί μπακ στην Premier League, έχοντας φέτος 33 συμμετοχές και τρία γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σαουθάμπτον, ενώ έχει προλάβει να φορέσει και τέσσερις φορές τη φανέλα της εθνικής Αγγλίας.

Επιμέλεια: Γιώργος Μπινιχάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x