Stoiximan Super League

Τιοτέ: «Προτιμώ Ολυμπιακό από Γαλατά»

Προβάδισμα στον Ολυμπιακό έναντι της Γαλατάσαραϊ δίνει ο Σεΐκ Τιοτέ. Πιθανώς να εξαρτάται η μεταγραφή από την πώληση του Μιλιβόγεβιτς. Τι γίνεται με αμυντικό και με πωλήσεις.

Ο Σεΐκ Τιοτέ παραμένει σε πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Μάλιστα ο 30χρονος μέσος φέρεται-σύμφωνα με τον «Γαύρο»-να έχει διαμηνύσει στον Φρανσουά Μοντέστο πως προτιμά τους Πειραιώτες από τη Γαλατάσαραϊ, που έχει δείξει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η υπόθεση πάντως δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί και αυτό φαίνεται πως οφείλεται σε δύο παραμέτρους: από τη μία δεν έχει ακόμη πωληθεί ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς (Φιορεντίνα και Μπέτις ενδιαφέρονται, αν και δεν αποκλείεται ο Ολυμπιακός να πάρει τον Τιοτέ ακόμη κι αν παραμένει ο Σέρβος) και από την άλλη ο Ιβοριανός δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο και ίσως οι «ερυθρόλευκοι» να θέλουν να… ξοδέψουν αλλού τη διαθέσιμη θέση ξένου.

Η Νιούκαστλ δεν είναι αρνητική σε πώληση του Τιοτέ, καθώς ο Ράφα Μπενίτεθ δεν τον υπολογίζει (δεν έχει χρησιμοποιηθεί καθόλου φέτος), ενώ τα χρήματα που αξιώνουν οι «καρακάξες» δεν ξεπερνούν το 1,5 εκατ. ευρώ.

Για τη θέση του στόπερ, στην Ιταλία βουίζει ο τόπος για συμφωνία με τον Βραζιλιάνο Μαουρίτσιο της Λάτσιο (κάτι που δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε διαψεύδεται για την ώρα από τον Ολυμπιακό), ενώ αναμένεται να αποκτηθεί και δεύτερος αμυντικός, μιας και ο Δημήτρης Σιόβας οδεύει προς πώληση, με επικρατέστερο προορισμό την Μπέτις, ενώ θα τον ακολουθήσει ένας εκ των Μποτία ή Ντα Κόστα.

Δεδομένη πρέπει να θεωρείται η πώληση του Άλαν Πουλίδο στην Τσίβας, ενώ στην Τουρκία γράφεται για ενδιαφέρον της Τραμπζονσπόρ για τον Φελίπε Πάρντο και γίνεται λόγος για «τράμπα» με τον Όσκαρ Καρντόσο. Τέλος, τα τυπικά φαίνεται πως απομένουν για την πώληση του Νίκου Βέργου στη Ρεάλ Μαδρίτης, με τον 20χρονο φορ να εντάσσεται αρχικά στη δεύτερη ομάδα της «βασίλισσας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x