Stoiximan Super League

«Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά για Μολέντο και Ιντερνασιονάλ»

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να υπάρξει οριστική κατάληξη σχετικά με το σίριαλ της επιστροφής του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Άμεσες αναμένονται οι εξελίξεις το προσεχές διάστημα σε ότι αφορά το σίριαλ της μετακίνησης του Μολέντο στην Ιντερνασιονάλ.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της η ιστοσελίδα «revista colorada», μέχρι το τέλος του 2017 θα είναι γνωστό αν ο 30χρονος στόπερ θα συνεχίσει την καριέρα του στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα επιστρέφοντας στο Πόρτο Αλέγκρε μετά από δύο σεζόν.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η πρόταση των 300 χιλ. ευρώ της Ιντερνασιονάλ εξακολουθεί να υφίσταται, ωστόσο οι πράσινοι για να τον παραχωρήσουν ζητούν ένα ποσό της τάξης των 500 χιλ. ευρώ.

Μάλιστα στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως ο Μολέντο είχε δύο προτάσεις μέσα στο 2017 από την Ιντερνασιονάλ. Η πρώτη ήταν τον Ιανουάριο όταν η «Γκαούτσο» προσέφερε το ποσό των 500 χιλ. ευρώ για να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο στόπερ δανεικό ως το τέλος της περσινής σεζόν με τον Παναθηναϊκό να απαντά αρνητικά.

Η δεύτερη ήταν το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν οι δύο πλευρές βρίσκονταν μια… ανάσα από την συμφωνία, ωστόσο η διοίκηση του Παναθηναϊκού έκανε πίσω την τελευταία στιγμή αποφασίζοντας να κρατήσει τον Μολέδο.

Στο ίδιο κείμενο αναφέρεται πως ο Μολέντο αποτελεί σφοδρή επιθυμία των ιθυνόντων του συλλόγου μία και τον θεωρούν ως τον ιδανικό παρτενέρ για τον έτερο στόπερ της ομάδας, Βίκτορ Κουέστα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x