Stoiximan Super League

«Τίτλους και θέαμα»

Ο Τσόρι Ντομίνγκες δήλωσε πανευτυχής για την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό μιλώντας στον Γαύρο και έθεσε στόχο τους τίτλους και το θέαμα στον αγωνιστικό χώρο.

Εδώ και λίγες ημέρες ο Τσόρι Ντομίνγκες «δέθηκε» με τον Ολυμπιακό με νέο συμβόλαιο το οποίο θα τον διατηρήσει στον Πειραιά για άλλα δύο χρόνια.

Ο Αργεντινός μίλησε στον «Γαυρο» μετά το ματς με την SKODA Ξάνθη και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή δίδοντας και υποσχέσεις για τη συνέχεια…

«Είμαστε όλοι χαρούμενοι στην οικογένειά μου που ανανέωσα για άλλα δυο χρόνια το συμβόλαιό μου με τον Ολυμπιακό. Έχουμε δεθεί με την ομάδα, αγαπάμε την Ελλάδα και αισθανόμαστε ευτυχισμένοι εδώ. Ήταν η καλύτερη εξέλιξη για όλους. Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τον κόσμο για την αγάπη που μου δείχνουν», τόνισε ο Ντομίνγκες ο οποίος συνέχισε:

«Θέλω να κερδίσω και άλλους τίτλους με τον Ολυμπιακό. Στόχος μου είναι να βοηθήσω την ομάδα να έχει επιτυχίες παντού και φυσικά να φτάσουμε φέτος στην κατάκτηση του νταμπλ. Επίσης, επιθυμία μου είναι να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο ώστε να το ευχαριστιούνται οι οπαδοί μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x