Ισπανία

Οι MSN τα 'χουν... 300!

Τριπλέτα που... σκοτώνει ΚΑΙ με αριθμούς! Δείτε το απίστευτο επίτευγμα των Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ, που συνεχίζουν να πυροβολούν κατά ριπάς με την Μπαρτσελόνα!

Ιστορικό ήταν το χθεσινό βράδυ για τους επιθετικούς της Μπαρτσελόνα, καθώς με τα γκολ που σημείωσαν οι Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ ξεπέρασαν τα 300 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, από τότε που ένωσαν τις δυνάμεις τους.

Πιο συγκεκριμένα, οι MSN, στις τρεις σεζόν που συνυπάρχουν στην Μπαρτσελόνα, έχουν 302 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ την τρέχουσα περίοδο το κοντέρ ήδη γράφει 49 γκολ, την ίδια ώρα που το αντίπαλο δέος BBC (Μπενζεμά, Μπέιλ, Ρονάλντο), έχει συνολικά 229 γκολ από το 2014 και φέτος 35 γκολ.

inner

Τον χορό των γκολ άνοιξε με πολύ όμορφο τρόπο ο Λουίς Σουάρεζ στο 35ο λεπτό, σκοράροντας το 100ο γκολ για την Μπαρτσελόνα σε μόλις 120 συμμετοχές.

Τη σκυτάλη πήρε ο Νεϊμάρ, ο οποίος στο «Καμπ Νου» κατάφερε να δώσει τέλος στην αφλογιστία 1038 αγωνιστικών λεπτών και να κάνει 77 τα γκολ του από το 2014 (έλευση του Σουάρες) με τους «μπλαουγκράνα» .

Για να βάλει το κερασάκι στην τούρτα, ποιος άλλος; Ο Λιονέλ Μέσι, βρίσκοντας δίχτυα για 125η φορά από τότε που δημιουργήθηκε αυτή η δολοφονική τριπλέτα, μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη, το MSN.

Χάρης σε αυτά τα τρία γκολ των επιθετικών της, η Μπαρτσελόνα ξεπέρασε το εμπόδιο της Αθλέτικ Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε
και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Copa Del Rey.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x