Αγγλία

Το αντίο του «Σβάινι»

Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αποχαιρέτησε την «οικογένεια» της Μπάγερν Μονάχου για τα 17 «εκπληκτικά» χρόνια που πέρασε και δήλωσε έτοιμος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του με τη Μαν. Γιουνάιτεντ.

Δεκαεπτά χρόνια ήταν αυτά, δεν είναι εύκολο να τα αποχωριστείς. Ο Μπάστιαν Σβαϊνστάιγκερ αποχαιρέτησε μέσω προσωπικού μηνύματος την Μπάγερν Μονάχου για όλα όσα έζησε με την φανέλα της κι έδειξε «πεινασμένος» για νέες εμπειρίες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, απ' την οποία έχει ήδη ανακοινωθεί η απόκτησή του.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, ύστερα από 17 εκπληκτικά χρόνια στην Μπάγερν, 15 τίτλους, ένα ιστορικό τρεμπλ και αμέτρητες στιγμές που ήμουν αρκετά τυχερός να βιώσω μαζί με την απίστευτη ομάδα, εσάς τους φοβερούς οπαδούς και όλους τους συναδέλφους μου, αποφάσισα να ξεκινήσω ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου. Η απόφαση ήταν πολύ δύσκολη, επειδή εσείς και η Μπάγερν είναι και θα είναι για πάντα ένα τεράστιο και σημαντικό μέρος της ζωής μου», είπε αρχικά ο Γερμανός μέσος και συμπλήρωσε στο μήνυμά του:

«Παρόλ' αυτά, ήθελα να αποκτήσω έξτρα εμπειρίες σε μια νέα ομάδα. Ο προορισμός μου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ελπίζω να καταλαβαίνετε την απόφασή μου. Κανείς δεν μπορεί να μας στερήσει το υπέροχο ταξίδι που είχαμε παρέα...»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x