Stoiximan Super League

Το «αντίο» του Σίλβα στη Σπόρτινγκ

Αποχαιρετιστήριο μήνυμα στους οπαδούς της Σπόρτινγκ λίγο πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στον Ολυμπιακό έστειλε ο Μάρκο Σίλβα. «Νέα πρόκληση για μένα ο Ολυμπιακός», τόνισε ο Πορτογάλος.

Έτοιμος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του ως προπονητής του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε ο Μάρκο Σίλβα στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στους οπαδούς της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, λίγο πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του στους Πειραιώτες.

Το μήνυμα του Πορτογάλου τεχνικού στους φίλους των «λιονταριών»

«Η ζωή του προπονητή είναι γεμάτη αλλαγή και τώρα έφτασε η ώρα για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου ως προπονητής του Ολυμπιακού στην Ελλάδα, η πρώτη μου εμπειρία εκτός Πορτογαλίας. Δεν μπορώ, όμως, να ξεχάσω όμως την τελευταία μου χρονιά στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας ή τον τρόπο με τον οποίο αγκαλιάστηκα στο Αλβαλάδε», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς, για εμένα και για όλη την ομάδα, για την υποστήριξη που ήταν αναγκαία για το έργο μου για να πετύχουμε τους στόχους μας και παρά τις αντιξοότητες που πάντα προκύπτουν κατά τη διάρκεια μιας σεζόν. Στη μνήμη μου είναι, επίσης, παίκτες για την προσπάθειά τους και την ενότητα που είχαν, και όλους εκείνους που ήταν μαζί μας στο τεχνικό επιτελείο και που δούλεψαν για να μπορέσουμε να παλέψουμε για τους στόχους μας».

Καταλήγοντας, ο Σίλβα τόνισε: «Ξεκίνησε μία νέα φάση στην καριέρα μου, εύχομαι τα καλύτερα στη Σπόρτινγκ στο μέλλον».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x