Stoiximan Super League

Το αντίο του Τσουκαλά στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Σταύρος Τσουκαλάς θέλησε να αποχαιρετήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα, στον οποίο ξόδεψε τέσσερις ποδοσφαιρικές σεζόν, ευχαριστώντας έναν έναν άνθρωπο από την ομάδα αλλά και τον κόσμο της.

Με ένα μήνυμα μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο facebook, ο Σταύρος Τσουκαλάς αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Γιάννινα μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας του στην ομάδας. Ως στοντόν, ο Έλληνας χαφ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στον Αστέρα Τρίπολης.

Αναλυτικά το μήνυμά του

«4 υπέροχα χρόνια σε μια ομάδα-οικογένεια που μου χάρισε φοβερές στιγμές, που δέθηκε, που έκανα πολλούς φίλους. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον κύριο Χριστοβασίλη και την οικογένειά του. Επίσης μέσα από την καρδιά μου τον Δημήτρη Νιαρχάκο στον οποίο οφείλονται πολλά για το κλίμα και το δέσιμο που επικρατεί στα αποδυτήρια και όχι μόνο. Όλους τους προπονητές που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ αυτά τα χρόνια και το τιμ του κάθε ενός και τον κύριο Πετράκη που μου άλλαξε επίπεδο όχι μόνο σαν παίκτη αλλά και σαν άνθρωπο. Στους ανθρώπους που δεν φαίνονται πολύ, τους φροντιστές, τους φυσικοθεραπευτές, τους γιατρούς, τους ανθρώπους στα γραφεία της ΠΑΕ. Ένα τεράστιο ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου στον υπέροχο κόσμο που πάντα ήταν δίπλα στην ομάδα και με αγάπησε όλα αυτά τα χρόνια. Με εκτίμηση και πολύ σεβασμό για την ομάδα-πόλη-κόσμο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ».

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x