Stoiximan Super League

Το ΑΕΚτζήδικο «αντίο» του Κορδέρο! (pic)

Σαν πραγματικός οπαδός αποχαιρέτησε την ΑΕΚ ο Μιγκέλ Κορδέρο. Με ένα συγκινητικό μήνυμα ο Ισπανός ευχαρίστησε την «Ένωση» και δήλωσε περήφανος που υπήρξε αρχηγός της.

Υπήρξε παίκτης της, έγινε αρχηγός της, θα ‘ναι (για πάντα πλέον) οπαδός της.

Έχοντας εγκατασταθεί ήδη στην Ταραγόνα, ο Μιγκέλ Κορδέρο δεν θα μπορούσε να μην αποχαιρετήσει την ΑΕΚ. Και το έκανε με ένα πραγματικά συγκινητικό μήνυμα.

Σε ανάρτησή του λοιπόν στο instagram, ο Ισπανός μίλησε σαν πραγματικό μέλος της οικογένειας της «Ένωσης» και αφού την ευχαρίστησε, τόνισε ότι θα ‘ναι πάντα στην καρδιά του.


Αναλυτικά το μήνυμα του Κορδέρο

«Ήρθε η ώρα να πω αντίο. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συμπαίκτες μου, στο προσωπικό και στο ιατρικό επιτελείο. Πάνω απ ‘όλα ένα τεράστιο ευχαριστώ στους φιλάθλους, οι οποίοι με υποστήριξαν, ένιωσα πραγματικά όλη την αγάπη σας από την πρώτη μέρα μέχρι την τελευταία.

ΑΕΚ είναι οι φίλαθλοι, το μικρό αγόρι που φοράει τα κιτρινόμαυρα στο σχολείο τη Δευτέρα ακόμη και αν η ομάδα χάσει, τα παιδιά από την Original που ταξιδεύουν σε κάθε γωνιά της χώρας για να τραγουδήσουν όταν παίζει η ομάδα. Αυτή είναι η πραγματική ΑΕΚ, η ΑΕΚ της οποίας περήφανα υπήρξα αρχηγός! Η ΑΕΚ που θα ζει μέσα στην καρδιά μου για πάντα»
.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x