Αγγλία

Το αινιγματικό σχόλιο του Σάντσες για την παραμονή του στην Άρσεναλ

Την επιθυμία του να ολοκληρώσει το συμβόλαιο του με την Άρσεναλ, εξέφρασε ο Αλέξις Σάντσες, ο οποίος πάντως άφησε ερωτηματικά, αφού τόνισε ότι θέλει να παίζει σε ομάδα με... νοοτροπία νικητή.

Πολλές είναι οι «Σειρήνες» για τον Αλέξις Σάντσες, με την Τσέλσι να θέλει να μπει σφήνα για την απόκτηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Ο Χιλιανός, έδωσε για πρώτη φορά την δική του απάντηση για τα σενάρια περί αποχώρησης του από την Άρσεναλ, αν και όσα είπε, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά για το μέλλον του στους «κανονιέρηδες».

Ο παίκτης, δήλωσε χαρούμενος στην ομάδα του Λονδίνου και ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει ως το τέλος του συμβολαίου του, αν και θέλει να αγωνίζεται σε μια ομάδα με νοοτροπία νικητή, αφήνοντας αιχμές ουσιαστικά για την εικόνα της ομάδας του Βενγκέρ.

«Είμαι χαρούμενος στο Λονδίνο και θέλω να ολοκληρώσω το συμβόλαιό μου στην Άρσεναλ. Θέλω να παραμείνω στην πόλη και στην ομάδα, αλλά σε μία ομάδα με νοοτροπία νικητή. Είμαι 28 και έχω πολλά χρόνια μπροστά μου» ήταν το σχόλιο του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x