Αγγλία

Το Ανφιλντ παραμένει «κρανίου τόπος» για τη Τοτεναμ!

Η Τοτεναμ άρπαξε στο «Άνφιλντ» τον βαθμό (2-2), με τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να παίρνουν την μπουκιά από το στόμα της Λίβερπουλ στην εκπνοή του επιπλέον χρόνου.

Η Τοτεναμ άρπαξε στο «Άνφιλντ» τον βαθμό (2-2), με τους παίκτες του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να παίρνουν την μπουκιά από το στόμα της Λίβερπουλ στην εκπνοή του επιπλέον χρόνου. Αλλά ταυτόχρονα διατηρήθηκε η παράδοση που θέλει τη συγκεκριμένη έδρα να είναι διαχρονικά η πιο δύσκολη για τους «spurs»!

Οι «κόκκινοι» του Μέρσεϊσαϊντ έβαλαν τις συνήθεις αυτοκτονικές τους τάσεις πιο πάνω από το λυτρωτικό γκολ του Σαλάχ στο 90'+2'. Ο Χάρι Κέιν δύο λεπτά αργότερα έσωσε την παρτίδα για την ομάδα του, με το βαθμό να είναι πολύτιμος σαν τρίποντο.

Οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι Λονδρέζοι στο Άνφιλντ, έγιναν για ακόμη μια φορά αντιληπτές αφού ούτε φέτος έφυγαν με τη νίκη. Η Λίβερπουλ κράτησε τις παραδόσεις αφού οι «κόκκινοι» έχουν το πάνω χέρι στις μεταξύ τους αναμετρήσεις!

Το Άνφιλντ έχει υποδεχτεί 76 φορές συνολικά τα «σπιρούνια», με τη Λίβερπουλ να μην είναι και η πιο φιλόξενη οικοδέσποινα. Μόλις 6 νίκες μετρά η Τότεναμ, με τις πρώτες «αποδράσεις» να είναι καταγεγραμμένες στο μακρινό παρελθόν, αυτή του 1910 με 2-1 και δύο χρόνια αργότερα, στις 16 Μαρτίου, με το ίδιο σκορ.

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο στο england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x