Αγγλία

Το ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ κάστρο που θέλει να αγοράσει ο Μουρίνιο! (pics)

Ένα πραγματικά πανέμορφο, υπερπολυτελές και υπερασφαλές κάστρο-παλάτι στην Ουαλία θέλει να αγοράσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, για να στεγάσει αυτόν και την οικογένειά του! Δείτε φωτογραφίες και... κλάψτε.

Την πρώτη του «μεταγραφή» ως προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμος να πραγματοποιήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Όχι, δεν αναφερόμαστε σε κάποιον ποδοσφαιριστή, αλλά στο πραγματικά πανέμορφο κάστρο-παλάτι που θέλει να αγοράσει ο Πορτογάλος προπονητής για να στεγάσει αυτόν, τη σύζυγό του Ματίλντ και τα δύο τους παιδιά.

Το κάστρο «Gyrn» όπως λέγεται, βρίσκεται έξω από την πόλη Ρούθιν της Βόρειας Ουαλίας, που απέχει μονάχα μια ώρα οδικώς από την Μάντσεστερ.

Απομονωμένο από άλλα σπίτια, το τετραώροφο κάστρο κοστίζει 5.120.000 και ο Ζοσέ το έχει επισκεφθεί δύο φορές τις τελευταίες εβδομάδες.

Διαθέτει μεταξύ άλλων ειδικό σύστημα ασφάλειας, ενδοδαπέδια θέρμανση, διπλά τζάμια, έξι υπνοδωμάτια, πέντε μπάνια, αίθουσα κινηματογράφου και έναν δράκο, ο οποίος πετάει φωτιές όταν ανοίγει η πόρτα του γκαράζ!

Για να μην τον πείτε σπάταλο ή επιδειξία, να σας πούμε πως η αξία του κάστρου είναι τέσσερις φορές χαμηλότερη από αυτή του σπιτιού του Μουρίνιο στην περιοχή Μπελγκράβι του Λονδίνου, το οποίο κοστίζει περί τα 20 εκατ. ευρώ.

Και αν σας φαίνεται κάπως... παλιό, να σας πούμε επίσης πως είναι από τα νεότερα κάστρα στην Ουαλία, καθώς χτίστηκε πριν 39 χρόνια από τον Λονδρέζο αρχιτέκτονα Τζον Τέιλορ.

«Οι πύργοι του έχουν εκπληκτική θέα σε μερικά από τα καλύτερα τοπία της Βόρειας Ιρλανδίας, όπως η κοιλάδα του Clwyd και το Snowdon», ανέφερε στην «Mirror» ο τωρινός ιδιοκτήτης, Τζεφ Τόμπσον.

Αν λοιπόν μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις, το κάστρο που θέλει να αποκτήσει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αξίζει... εκατομμύρια

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

Επιμέλεια: Μάρκος Κατριτζιδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x