Αγγλία

Το απίστευτο ρεκόρ της Λίβερπουλ!

Αυτό είναι το μοναδικό ρεκόρ που διαθέτει πλέον η Λίβερπουλ, μετά και την απρόσμενη ήττα της Μπαρτσελόνα!

Την κορυφαία έδρα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα έχει πλέον η Λίβερπουλ, μετά και τη νίκη της κόντρα στη Φούλαμ και την απρόσμενη ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπέτις στο «Καμπ Νόου».

Το 2-0 των «κόκκινων» την Κυριακή, σήμανε το 27ο συνεχόμενο αήττητο παιχνίδι τους στο «Άνφιλντ», ρεκόρ που κρατάει από την ήττα του Απριλίου στο παιχνίδι με την Κρίσταλ Πάλας.

Η εντός έδρας συγκομιδή της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ, είναι 18 νίκες και εννέα ισοπαλίες, ενώ κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ, από την Κάρντιφ!

Ο Κόλουμ Πάτερσον είναι ο μόνος παίκτης που έχει σκοράρει φέτος στην ιστορική έδρα των «ρεντς», την ώρα που οι γηπεδούχοι έχουν σκοράρει 14 φορές.

Παρά όμως την εκπληκτική φόρμα της ομάδας του Μέρσεϊσαϊντ, τα παιχνίδια που ακολουθούν είναι ιδιαίτερα δύσκολα στην προσπάθεια να επεκτείνουν το αήττητο σερί τους.

Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του έτους, ακολουθεί το ντέρμπι κόντρα στην Έβερτον, η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο αγώνας κόντρα στη Νιούκαστλ και η «τιτανομαχία» με την Άρσεναλ.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x