Ισπανία

Το απίθανο τρολάρισμα του Νεϊμάρ στη «Marca»

Το κορυφαίο αθλητικό μέσο στην Ισπανία… τόλμησε να κριτικάρει δύο από τα τρία μέλη της αγίας τριάδας της Μπαρτσελόνα έπειτα από το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ.

Πληρωμένη απάντηση έδωσε ο Νεϊμάρ στη «Marca». Το κορυφαίο αθλητικό μέσο στην Ισπανία… τόλμησε να κριτικάρει δύο από τα τρία μέλη της αγίας τριάδας της Μπαρτσελόνα έπειτα από το 1-1 με τη Βιγιαρεάλ. Από τους M(essi)S(uarez)N(eymar), αφιέρωσε θετικά σχόλια μόνο στον πρώτο.

Το σχετικό δημοσίευμά της είχε τίτλο «MSN: mucha M, poca S y nada N» (δηλαδή, «MSN: πολύ Μ, λίγο S, καθόλου Ν»). Κάτι που μάλλον ενόχλησε τον Νεϊμάρ, ο οποίος αποφάσισε να τρολάρει τη «Marca» μετά το 3-1 επί της Μπιλμπάο. Παιχνίδι στο οποίο σκόραραν και οι τρεις τους!

Ο Βραζιλιάνος πόσταρε λοιπόν στο Instagram μία φωτογραφία του μαζί με τους Μέσι και Σουάρες στα αποδυτήρια του Καμπ Νου και έγραψε: «(M)uito, Pouco(S), (N)ada» («Πολύ, Λίγο, Τίποτα») μαζί με τρία emoticons.

Βέβαια, και η «Marca» δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Ανέβασε στη σελίδα της το τρολάρισμα και απλώς επισήμανε ότι «οι MSN είχαν να σκοράρουν όλοι μαζί από τις 17 Σεπτεμβρίου κόντρα στη Λεγανιές, ενώ ο Νεϊμάρ πέτυχε γκολ με πέναλτι απέναντι στην Μπιλμπάο και ξαναβρήκε δίχτυα μετά από περισσότερα από 1.000 λεπτά»…

(M)uito Pouco(S) (N)ada ???????

A photo posted by Nj ???? ?? neymarjr (@neymarjr) on



inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x