Σκωτία

Το «βιολί» της η Σέλτικ

Δε σταμάτησε ούτε στην έδρα της Ινβερνές η Σέλτικ, η οποία σάρωσε 4-0 την αντίπαλό της για την 27η αγωνιστική της Scottish Premier και συνέχισε τα ρεκόρ στο πρωτάθλημα.

Η Σέλτικ σάρωσε 4-0 στην έδρα της Ινβερνές για την 27η αγωνιστική της Scottish Premier και συνέχισε να «σπάει» τα ρεκόρ της στο σκοτσέζικο πρωτάθλημα, φτάνοντας τις 26 νίκες, από τις οποίες οι 22 συνεχόμενες, και το +27 στην κορυφή από τη δεύτερη Αμπερντίν, έχοντας ουσιαστικά κατακτήσει τον τίτλο και περιμένοντας το τυπικό των πλέι οφ της πρώτης εξάδας.

Αντίθετα, οι γηπεδούχοι παρέμειναν σταθερά στην τελευταία θέση και εξακολουθούν να μάχονται για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς επέβαλαν από την αρχή το ρυθμό τους και σκόραραν με τους Ντεμπελέ δις, Σινκλέρ και Αρμστρονγκ.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Γκόρντον, Λούστιγκ, Μπογιάτα, Σβιατσένκο, Τίρνι, Μπράουν (78΄Χέντερσον), Μπιτόν, Μακάι-Στίβεν (69’ ΜακΓκρέγκορ), Αρμστρονγκ, Σινκλέρ, Ντεμπελέ


Πλησίασε στο -6 από τη δεύτερη Αμπερντίν η Ρέιντζερς, επικρατώντας δύσκολα και μόλις στο 91' 3-2 στο «Αϊμπροξ Παρκ» της Σεν Τζόνστον, που έμεινε μακριά από τις προνομιούχες θέσεις.

«Σοκ»» για τη Χαρτς που έχασε στο Εδιμβούργο 0-1 από τη Ρος Κάουντι και έμεινε στο -6 από την προνομιούχο τριάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να πάρουν «ανάσα» για την παραμονή στην κατηγορία.

Ξεπέρασε κατά δύο βαθμούς την Νταντί η Πάρτικ μετά το 1-0 στην έδρα της πρώτης.



Τα αποτελέσματα της 27ης αγωνιστικής:

Τρίτη 28/2
Χάμιλτον - Αμπερντίν 1-0
(9' Ντέβλιν)

Τετάρτη 1/3
Ινβερνές - Σέλτικ 0-4
(43' πέν. Σινκλέρ, 46' και 73' Ντεμπελέ, 66' Άρμστρονγκ)

Χαρτς- Ρος Κάουντι 0-1
(51' Σχαλκ)

Νταντί - Πάρτικ 0-1
(30' αυτ. Ατσαμπεγκουρέν)

Ρέιντζερς - Σεν Τζόνστον 3-2
(22' ΜακΚάι, 48' Γουόχορν, 91' Χάιντμαν / 74' Γούθερσπουν, 87' Άντερσον)

Σάββατο 4/3
Κιλμάρνοκ - Μάδεργουελ (17:00)


Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχαδάμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x