Αγγλία

Το βλέμμα του Στάριτζ , τα λέει όλα (pic)

Οι σχέσεις του Άγγλου επιθετικού με τον Κλοπ δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, εξαιτίας της (μη) συμμετοχής του στην βασική 11άδα. Τα πράγματα δεν άλλαξαν καθόλου μετά το ματς με την Τότεναμ.

Μετά τα δύο γκολ που πέτυχε ο Ντάνιελ Στάριτζ στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ, περίμενε να δει το όνομά του στην βασική ενδεκάδα της ομάδας κόντρα στην Τότεναμ.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ, ήλπιζε να είναι –τουλάχιστον- η πρώτη αλλαγή του Γιούργκεν Κλοπ. Ούτε και αυτό συνέβη όμως, καθώς ο Γερμανός τεχνικός στο 69ο λεπτό, προτίμησε να βάλει τον Ντίβοκ Όριτζι στη θέση του Κουτίνιο.
Εκείνη την στιγμή η κάμερα «έπιασε» τον Στάριτζ να ρίχνει στον Κλοπ ένα θανατηφόρο βλέμμα που δεν χρειαζόταν περαιτέρω εξηγήσεις.

inner

Ο προπονητής των «κόκκινων» όχι μόνο δεν φάνηκε να... ιδρώνει το αυτί του, αλλά του τσάκισε ακόμα περισσότερο τα νεύρα, βάζοντάς τον ως αλλαγή στο 88ο λεπτό!

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Κλοπ που δεν θα μπορούσε παρά να ερωτηθεί για την μη προτίμησή σου στον Στάριτζ, απάντησε ψύχραιμα: «Μπορώ μόνο να επιλέξω 11 παίκτες. Ποτέ δεν παίρνω αυτές τις αποφάσεις εις βάρος ενός ποδοσφαιριστή, γι’αυτό και είμαι χαρούμενος που τον έχουμε. Θα παίξει και θα σκοράρει και αυτό είναι καλό. Προς το παρόν (ο Στάριτζ) έχει παίξει τρία παιχνίδια. Δεν υπήρξε τέλειος κατά την διάρκεια της προετοιμασίας. Έτσι είναι τα πράγματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x