Stoiximan Super League

Το ντέρμπι τίτλου στην Τούμπα και ο Ολυμπιακός που παραμονεύει

Το μεγάλο ματς ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα από τα σημερινά παιχνίδια της Super League. Νίκη για να επιστρέψει στη μάχη του τίτλου θέλει στα Περιβόλια ο Ολυμπιακός.

Στη Τούμπα θα είναι όλα τα βλέμματα το βράδυ της Κυριακής. Εκεί όπου στις 19:30 ο ΠΑΟΚ (52 βαθμ.) θα υποδεχθεί την ΑΕΚ (54 βαθμ.) σε ένα παιχνίδι που θα κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου. Ο «δικέφαλος του Βορρά» μετά την δικαίωση του και την επιστροφή των 3 βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί, έχει επιστρέψει για τα καλά στη μάχη του τίτλου και έχει την ευκαιρία μάλιστα σε περίπτωση νίκης να επιστρέψει στην κορυφή. Από την άλλη η ΑΕΚ θέλει να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με ένα θετικό αποτέλεσμα, να παραμείνει πρώτη και να κάνει ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Λίγο νωρίτερα στις 15:00 στα Περιβόλια ο Πλατανιάς (10 βαθμ,) υποδέχεται τον Ολυμπιακό (47 βαθμ.). Οι ερυθρόλευκοι παρά την ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη θέλουν τη νίκη ώστε να επιστρέψουν δυναμικά στο κυνήγι του τίτλου και να εκμεταλλευτούν πιθανή απώλεια βαθμών στο ντέρμπι της Τούμπας. Οι Κρητικοί από την άλλη έχουν ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κατηγορία και επιθυμούν να κλείσουν τις υποχρεώσεις τους στη φετινή σεζόν με ψηλά το κεφάλι.

Τέλος δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για τις 17:15. Αρχικά στα Πηγάδια εκεί όπου η Ξάνθη (32 βαθμ.) θα φιλοξενήσει τον Παναιτωλικό (29 βαθμ.). Και οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την πεντάδα, με τους Ακρίτες ωστόσο να έχουν ένα μικρό προβάδισμα καθώς σε περίπτωση νίκης θα βρεθούν χωρίς συγκάτοικο στην πρώτη πεντάδα και θα αποκτήσουν προβάδισμα στη μάχη της κατάληψης της πέμπτης θέσης.

Την ίδια ώρα η Λαμία (23 βαθμ.) υποδέχεται τον Λεβαδειακό (29 βαθμ.). Η ομάδα της Φθιώτιδας βλέπει την επικίνδυνη ζώνη να πλησιάζει επικίνδυνα και χρειάζεται άμεσα βαθμό ή βαθμούς για να μην μπλέξει σε… περιπέτειες. Στην άλλη πλευρά οι Βοιωτοί έχουν αποκτήσει μία διαφορά ασφαλείας από τις θέσεις του υποβιβασμού και σε εφόσον φύγουν με τους τρεις βαθμούςαπό την έδρα της Λαμίας θα μπορούν ονειρεύονται ακόμα και... πεντάδα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της Κυριακής (11/3):

Σάββατο (10/03)
ΑΕΛ - Κέρκυρα 0-0
Πανιώνιος - Ατρόμητος 2-2
Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης 1-1

Κυριακή (11/03)
15.00: Πλατανιάς - Ολυμπιακός
17.15: Ξάνθη - Παναιτωλικός
17.15: Λαμία - Λεβαδειακός
19.30: ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

Δευτέρα (12/03)
19.30: ΠΑΣ Γιάννινα - Απόλλων

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x