Stoiximan Super League

Το δίδυμο που αρέσει στον Ουζουνίδη και ο Λέτο

Ικανοποιημένος με την εικόνα που παρουσία Τελάντερ και Ευαγγέλου στα δύο τελευταία ματς του Παναθηναϊκού έχει μείνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Δύσκολα θα αγωνιστεί με Πλατανιά ο Λέτο.

Ένα ευχάριστο γεγονός, ανάμεσα στα αρκετά αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον τελευταίο καιρό, είδε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στα δύο τελευταία ματς του Παναθηναϊκού.

Ο Έλληνας τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος, τηρουμένων των αναλογιών, από την απόδοση των Ράσμους Τελάντερ-Στέφανου Ευαγγέλου και τη συνεργασία που είχαν στο κέντρο της άμυνας. Μπορεί το παιχνίδι με τον Κισσαμικό να ήταν σχετικά εύκολο, αλλά οι δυο τους τα πήγαν αρκετά καλά και στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, το οποίο ήταν μεγαλύτερης δυσκολίας και σε αυτά τα δύο παιχνίδια η ομάδα τους δεν δέχθηκε γκολ. Ο νεαρός μπακ πήρε φανέλα βασικού λόγω των απουσιών που υπάρχουν και με εξαίρεση τη φάση του τρίτου λεπτού και το «δώρο» που έκανε, ανταπεξήλθε στις απαιτήσεις του προπονητή.

Είναι πολύ πιθανό οι δυο τους να χρησιμοποιηθούν και κόντρα στον Πλατανιά στη Λεωφόρο την Πέμπτη (19/01, 19:30). Μολέδο, Κουτρουμπής και Μέστο δεν θα είναι έτοιμοι κόντρα στην ομάδα της Κρήτης και ο Βραζιλιάνος έχει σοβαρές πιθανότητες να επιστρέψει κόντρα στην Κέρκυρα την Κυριακή. Οι άλλοι δύο δύσκολα θα βρεθούν στην επιθυμητή κατάσταση και κόντρα στους «Φαίακες».

Λίγες, φαίνεται, ότι είναι οι πιθανότητες να αγωνιστεί την Πέμπτη ο Σεμπάστιαν Λέτο. Ο Αργεντινός, ο οποίος κάνει ειδικό πρόγραμμα εδώ και αρκετές ημέρες ώστε να βγάζει 90λεπτο στα ματς, βρίσκεται στα όρια του και ελλοχεύει ο κίνδυνος να πάθει μυϊκό τραυματισμό. Ως γνωστόν, ο 30χρονος επιθετικός θέλει ειδική μεταχείριση, επειδή έχει ταλαιπωρηθεί από τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια.

Με την Κέρκυρα έπαιξε 90 λεπτά πάνω στο χιόνι, στο θεωρητικά εύκολο ματς με τον Κισσαμικό στο Κύπελλο χρησιμοποιήθηκε για μισή ώρα περίπου και κόντρα στην ΑΕΚ χρησιμοποιήθηκε 90 λεπτά και κόντρα στον Πλατανιά δύσκολα θα είναι βασικός. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα συζητήσει σήμερα με το ιατρικό τιμ ώστε να αποφασίσει το πώς θα χειριστεί την περίπτωσή και το αν θα είναι στην αρχική ενδεκάδα την Πέμπτη. Λογικά, θα τον βάλει ο Έλληνας τεχνικός στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο μέρος, μόνο αν χρειαστεί. Παράλληλα, την ποινή μιας αγωνιστικής λόγω καρτών αναμένεται να την εκτίσει κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x