Stoiximan Super League

Το δίλημμα του Λεμονή ενόψει ΠΑΟΚ

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος αποκαλύπτει μέσω του sport-fm.gr το δίλημμα του Τάκη Λεμονή ενόψει ΠΑΟΚ και γράφει για την πιθανή 11άδα του Ολυμπιακού στο ντέρμπι του «Γ. Καραϊσκάκης»!

Ο Τάκης Λεμονής είδε τον Αλμπέρτο Μποτία να πραγματοποιεί εξαιρετική εμφάνιση στο «Καμπ Νου» απέναντι στην Μπαρτσελόνα και δεν έκρυβε την ικανοποίησή του, υπολογίζοντας τον Ισπανό για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Ο τραυματισμός, όμως, του Μποτία αναγκάζει τον προπονητή των πρωταθλητών να αναθεωρήσει τα πλάνα του και εδώ υπάρχει ένα σημαντικό θέμα για τον κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο Λεμονής καλείται να επιλέξει τον «παρτενέρ» του Νικολάου στο κέντρο της άμυνας ανάμεσα σε Σισέ, Ένγκες και Βούκοβιτς και η απόφαση του Έλληνα τεχνικού δεν είναι εύκολη.

Από τη μια πλευρά ο Σισέ δεν έχει εμπειρία από ντέρμπι και αυτό είναι κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από τον προπονητή των Πειραιωτών. Ο Ένγκελς έχει να παίξει από το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, καθώς ήταν τιμωρημένος και αυτό είναι επίσης ένα θέμα, αναφορικά με τον αγωνιστικό ρυθμό του Βέλγου.

Τέλος, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Βούκοβιτς, ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, αλλά δεν έχει παίξει ενάμιση μήνα. Καταλαβαίνει, λοιπόν, εύκολα κάποιος ότι είναι πολύ μεγάλο ρίσκο για τον Λεμονή, να χρησιμοποιήσει τον Σέρβο στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Αν, μάλιστα, σταθεί κάποιος και στα ανασταλτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι «ερυθρόλευκοι» από το ξεκίνημα της φετινής σεζόν, τότε γίνεται ακόμα πιο δύσκολη η απόφαση του Λεμονή για το κέντρο της άμυνας.

Το πιο πιθανό σχήμα

Σε ό,τι αφορά το πιθανότερο σχήμα των πρωταθλητών Ελλάδας εναντίον του ΠΑΟΚ, οι πληροφορίες από του Ρέντη αναφέρουν πως θα είναι το ακόλουθο:

Γκολκίπερ ο Προτό, δεξί μπακ ο Ομάρ και στόπερ οι Νικολάου, Σισέ ή Ένγκελς. Στο αριστερό άκρο της αμυντικής γραμμής θα είναι ο Κούτρης.

Ρομαό και Οφόε θα αγωνιστούν στον άξονα της μεσαίας γραμμής και επιτελικός μέσος θα είναι ο Φορτούνης.

Στα δύο άκρα της επίθεσης θα παίξουν Πάρντο, Ανδρούτσος και σέντερ φορ θα είναι ο Ανσαριφάρντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x