Stoiximan Super League

Το δίλημμα του Χιμένεθ για το ντέρμπι

Μία θέση στο αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό φαίνεται πως προβληματίζει τον Μανόλο Χιμένεθ.

Ιδιαίτερο βάρος στον ψυχολογικό τομέα έχει δώσει ο Μανόλο Χιμένεθ στις τελευταίες προπονήσεις της ΑΕΚ εν όψει του αυριανού ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Ισπανός τεχνικός όλες αυτές τις μέρες κατά τη διάρκεια της τακτικής έδινε συγκεκριμένες οδηγίες στους παίκτες, στους οποίους ξεκαθάρισε πως περιμένει από το πρώτο λεπτό να δείξουν διάθεση να φτάσουν σε μία σημαντική νίκη.

«Δεν θέλω να το φοβηθούμε το ματς. Δεν το φοβάμαι και το ίδιο θέλω να κάνετε και εσείς. Πρέπει να δείξουμε από την αρχή ότι πάμε για τη νίκη», φέρεται τους να είπε μεταξύ άλλων ο 53χρονος προπονητής.

Στο καθαρά αγωνιστικό, μία θέση φαίνεται πως προβληματίζει τον Χιμένεθ στα πλάνα του για το αρχικό σχήμα με το οποίο σκέφτεται να αντιμετωπίσει τους Πειραιώτες.

Την «κιτρινόμαυρη» εστία θα υπερασπιστεί ο Μπάρκας, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Βράνιες, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος και Ντίντακ.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα βρίσκονται ο Γιόχανσον με τον Σιμόες, με τον Μάνταλο να αναλαμβάνει οργανωτικό ρόλο.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Χριστοδουλόπουλος, με τον Βάργκας και τον Πατίτο να διεκδικούν μία θέση στα αριστερά και τον Πέκχαρτ να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Υπάρχει η περίπτωση όμως να πάει πιο πλάγια ο Μάνταλος, αν παίξει ένας εκ των Μπακασέτα ή Αϊντάρεβιτς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x