Ισπανία

Το δίλημμα του Ζιντάν για τον Μπέιλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει τη Σεβίλλη για το Ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ, και ο Ζινεντίν Ζιντάν αμφιταλαντεύεται για το αν θα χρησιμοποιήσει ή όχι τον Γκάρεθ Μπέιλ.

Μετά από διακοπές ενός μήνα λόγω της παρουσίας του στο Euro της Γαλλίας, ο Γκάρεθ Μπέιλ επιστρέφει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων, και είναι έτοιμος να αποδείξει στον Ζινεντίν Ζιντάν πως βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση, ούτως ώστε να χρησιμοποιηθεί στην αναμέτρηση με τη Σεβίλλη, στις 9 Αυγούστου.

Παρόλα αυτά, ο Γάλλος τεχνικός βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα εμπιστευτεί και θα δώσει φανέλα βασικού στον Ουαλό άσο. Συγκεκριμένα, ο Ζιντάν δεν γνωρίζει το αν και κατά πόσο βρίσκεται σε καλά επίπεδα φυσικής κατάστασης ο ποδοσφαιριστής του.

Ο προπονητής των «μερένχες», ευελπιστεί πως ο Μπέιλ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί, δεδομένων των πολλών ελλείψεων που θα υπάρχουν.

Ο 27χρονος διεθνής κατά τη διάρκεια των διακοπών του ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων, οπότε σίγουρα θα μπορέσει να αγωνιστεί για κάποια λεπτά στον τελικό του ισπανικού Σούπερ Καπ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x