Ιταλία

Το δράμα του Περίν

Ο τερματοφύλακας της Τζένοα Ματία Περίν υπέστη ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους έξι μήνες, ενώ μόλις είχε επιστρέψει από προηγούμενο τραυματισμό.

Στην αναμέτρηση της Τζένοα με τη Ρόμα, ο τερματοφύλακας των «ροσομπλού» Ματία Περίν ξεκίνησε ως βασικός, μόλις στο ένατο λεπτό όμως αποχώρησε τραυματίας έχοντας υποστεί ρήξη χιαστών και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τους επόμενους έξι μήνες.

Το 2017 μπήκε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Ιταλό «πορτιέρε», καθώς πριν καν συμπληρωθούν δέκα λεπτά αγώνα στο παιχνίδι Τζένοα- Ρόμα, είδε τον πρόσθιο χιαστό του αριστερού του ποδιού να κόβεται.

««Η Genoa Cricket and Football Club - όπως αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του συλλόγου των Γενοβέζων - ανακοινώνει ότι τα αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων στις οποίες έχει υποβληθεί ο τερματοφύλακας Ματία Περίν έδειξαν την ρήξη του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατό του και στις επόμενες μέρες αναμένεται η χειρουργική επέμβαση που θα πραγματοποιηθεί από τον καθηγητή Μαριάνι».

inner

Ένα δράμα για τον 24χρονο τερματοφύλακα της Τζένοα και της εθνικής Ιταλίας ο οποίος τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε επιστρέψει στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας του μετά από μεγάλη περίοδο απουσίας λόγω πάλι ρήξης πρόσθιου χιαστού, στο δεξί γόνατο τότε, που είχε πάθει στις 9 Απριλίου, εξαιτίας της οποίας είχε τεθεί εκτός εθνικής ομάδας για την τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας.

Μία καριέρα σημαδεμένη από τραυματισμούς, καθώς το 2015 στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν είχε χτυπήσει σοβαρά στον ώμο.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x