Champions League

Το εγκώμιο του Μουρίνιο για τον Μέσι!

Ο Μουρίνιο έχοντας αποχωρήσει από τον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, παραδέχεται ότι το να κερδίσεις το Τσάμπιονς Λιγκ με τον Μέσι είναι ευκολότερο από το να τον έχεις αντίπαλο.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο στο δίλλημα Κριστιάνο Ρονάλντο ή Μέσι είχε πάρει θέση υπέρ του πορτογάλου. Τότε, βέβαια, ήταν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης. Πλέον, έχοντας αποχωρήσει από τον πάγκο της «βασίλισσας» άλλαξε τα «πιστεύω» του φαίνεται και άρχισε να πλέκει το εγκώμιο του άσου της Μπαρτσελόνα.

«Ο Μέσι έχει κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ με τρεις διαφορετικούς προπονητές. Φαίνεται ότι είναι περισσότερο εύκολο να κερδίσεις τη διοργάνωση αυτή μαζί του και όχι απέναντί του», τόνισε ο Μουρίνιο και συνέχισε:

«Είμαι ένας προπονητής και γνωρίζω πολύ καλά ότι οι μονάδες είναι –κάποιες φορές- περισσότερο σημαντικές από την ομάδα. Εγώ εξακολουθώ να πιστεύω ότι το σύνολο είναι σημαντικότερο όλων αλλά παρόλα αυτά είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά».

Σχετικά με το μέλλον του ο Μουρίνιο έκανε γνωστό πως είχε προτάσεις αλλά επέλεξε όπως είπε να περιμένει «ήσυχα». Η αλήθεια είναι ότι θέλω να δουλέψω. Στα μέσα Ιουλίου αρχίσει η προετοιμασία για τη νέα σεζόν και εγώ θα ήθελα μέχρι τότε να έχω ομάδα», τόνισε αποφεύγοντας να πει το ότιδήποτε για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x