Αγγλία

Το... εξπρές της Σίτι και το ευρωπαϊκό δέλεαρ της Μπέρνλι

Η 13η αγωνιστική συνεχίζεται με το… τρένο της Σίτι να σταματάει για λίγο στο Χάντερσφιλντ, η Μπέρνλι κάνει όνειρα Ευρώπης απέναντι στην Άρσεναλ και η Σαουθάμπτον θέλει να αποτελειώσει την Έβερτον.

Η 13η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ συνεχίζεται με το... τρένο της Μάντσεστερ Σίτι σταματάει για λίγο στην έδρα της Χάντερσφιλντ, η Μπέρνλι έχει τη δυνατότητα να πιάσει θέση Ευρώπης στη μάχη με την Άρσεναλ και η Σαουθάμπτον θέλει ν' αποτελειώσει την Έβερτον.

Η αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα φιλοξενείται από τη νεοφώτιστη Χάντερσφιλντ και εννοείται ότι στόχος των «πολιτών» είναι η συνέχιση του σερί και της σταθερής τροχιάς προς την κατάκτηση του φετινού τίτλου, δίχως να ρίξει ταχύτητα.

Οι «terriers έχουν μόλις μια ήττα εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ όταν πέρασε σαν σίφουνας η Τότεναμ, με το σύνολο του Βάγκνερ να έχει νίκες απέναντι σε Γιουνάιτεντ και Γουέστ Μπρομ στα πιο πρόσφατα ματς μπροστά στο κοινό της. Ακόμα κι έτσι, ωστόσο, δεν μπορεί να προκαλέσει φόβο ή ανησυχία στους πρωτοπόρους...

Στο Turf Moor, η Μπέρνλι υποδέχεται την Άρσεναλ σε ένα παιχνίδι που πριν από την έναρξή του βρίσκει τις δύο ομάδες ισόβαθμες (22β.) και με τη δυνατότητα για τους clarets να καταφέρουν να μπουν στην 5άδα και να βρεθούν στο -1 από την Τσέλσι! Οι «κανονιέρηδες», κατάφεραν να περάσουν στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ παρά την ήττα τους (1-0) από την ταλαιπωρημένη στη Μπουντεσλίγκα, Κολωνία, όμως αυτό ήταν ένα πολύ διαφορετικό παιχνίδι από αυτά που πραγματικά θα πρέπει να ενδιαφέρουν τον Αρσέν Βενγκέρ. Τίποτα λιγότερο από την επένδυση στο νικηφόρο ντέρμπι (2-0) επί της Τότεναμ για τους «κανονιέρηδες».

Στο St. Mary's, η Σαουθάμπτον υποδέχεται την Έβερτον σε ένα ματς από το οποίο και οι δύο ομάδες ελπίζουν να πάρουν τους πόντους που θα τους επιτρέψουν να ξεφύγουν λίγο ακόμα από την επικίνδυνη ζώνη. Σε κάκιστη κατάσταση τα «ζαχαρωτά» μετά και τον διασυρμό από την Αταλάντα στο Γιουρόπα Λιγκ, κοντά σε προπονητή αλλά... ακόμα τίποτα για την ομάδα του Λίβερπουλ που φέτος τα έχει δει να έρχονται όλα πολύ διαφορετικά από αυτά που υπολόγιζε και τις προσδοκίες που δημιουργούσε το καλοκαίρι.

Προβληματικοί και οι «άγιοι», μετρούν μόλις τρεις νίκες στο φετινό πρωτάθλημα (από μια σε κάθε μήνα μέχρι και τον Οκτώβρη), είναι απόλυτα χαρακτηριστική των φετινών επιδόσεων η κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα τη δεδομένη στιγμή...

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής

Παρασκευή 24/11

Γουέστ Χαμ – Λέστερ 1-1

Σάββατο 25/11

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέρνλι 1-0

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ 2-1

Νιούκαστλ – Γουότφορντ 0-3

Σουόνσι – Μπόρνμουθ 0-0

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Σάουθάμπτον-Έβερτον (15:30)
Μπέρνλι-Άρσεναλ (16:00)
Χάντερσφιλντ-Μάντσεστερ Σίτι (18:00)

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x