Αγγλία

Το έπος της Πόλης τρέλανε και τον Μίκι Ρουρκ (video)

Ο Κλάιβ Όουεν διηγήθηκε σε αμερικανικό talk show πώς έζησε τον τελικό της Λίβερπουλ με τη Μίλαν στην Κωνσταντινούπολη παρέα με τον Μίκι Ρουρκ.

Ο ένας είναι φίλαθλος της Λίβερπουλ από παιδί. Ο άλλος ήταν άσχετος με το ποδόσφαιρο, αλλά σε μια βραδιά έγινε φανατικός οπαδός των «κόκκινων». Ο Κλάιβ Όουεν φιλοξενήθηκε στο Talk Show του Σεθ Μάιερς και διηγήθηκε πώς αντί να είναι στις κερκίδες παρακολούθησε τον επικό τελικό του Champions League το 2005 από τη Νέα Υόρκη μαζί με τον Μίκι Ρουρκ και πώς ο συμπρωταγωνιστής του στο Sin City πανηγύρισε σαν… ένας από αυτούς.

«Αποκαλείται η μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία. Είχα εισιτήριο για τον τελικό, αλλά δεν μπορούσα να πάω στην Κωνσταντινούπολη, γιατί είχα δουλειά στη Νέα Υόρκη. Ο σχολιαστής είχε πει στο ημίχρονο πως η Μίλαν έδινε ένα μάθημα στη Λίβερπουλ, αλλά στο δεύτερο μέρος ισοφαρίσαμε 3-3 και πήραμε τον τίτλο στα πέναλτι. Είχαμε κάποιες υποχρεώσεις με τα ΜΜΕ για το Sin City και είδα τον αγώνα με τον Μίκι Ρουρκ στη Νέα Υόρκη. Μας είδε όταν χάναμε όλους απογοητευμένους και μας έλεγε να ανέβουμε, αλλά στη συνέχεια τρελάθηκε κι εκείνος και πανηγύριζε κάθε γκολ μας», είπε ο Κλάιβ Όουεν προσθέτοντας πως το 2007 είχε δει τον τελικό με τη Μίλαν στην Αθήνα από τις κερκίδες του ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x