Ελλάδα

Το «ευχαριστώ» του Ρομπέρτο στους Έλληνες και τη σύντροφο του (pic)

Ο Ρομπέρτο αναδείχθηκε κορυφαίος τερματοφύλακας της περσινής χρονιάς στα βραβεία του ΠΣΑΠ και φυσικά δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την Ελλάδα, τον Ολυμπιακό και την... κοπέλα του.

Η Ελλάδα πάντα θα αποτελεί σημαντικό κομμάτι στη ζωή του Ρομπέρτο και ο ίδιος, όπως άλλωστε έχει δηλώσει, πάντα θα θυμάται τα καλύτερα από το πέρασμα του από την πατρίδα μας και τον Ολυμπιακό.

Ο τερματοφύλακας της Εσπανιόλ, βραβεύτηκε ως καλύτερος τερματοφύλακας της περασμένης σεζόν στην Super League στα βραβεία του ΠΣΑΠ και βρέθηκε έστω και για λίγο στην Αθήνα για να παραλάβει το βραβείο του, μαζί με πρώην συμπαίκτες και αντιπάλους.

Ο Ισπανός πορτιέρο, φρόντισε με ανάρτηση του στα social media να ευχαριστήσει τους Έλληνες, τον Ολυμπιακό και φυσικά την εντυπωσιακή σύντροφο του, Μισέλ Κάλβο, η οποία ήταν μαζί του σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή.

«Ευχαριστώ όλους όσοι με ψήφισαν. Ήταν μια ξεχωριστή βραδιά. Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό και τους οπαδούς που το έκαναν δυνατό. Και φυσικά ευχαριστώ την Μισέλ που μοιράστηκε μαζί μου αυτή την ξεχωριστή στιγμή» έγραψε ο Ρομπέρτο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x