Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» των πράσινων Παλαιμάχων

Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τον Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την αμέριστη συνεισφορά του στην εύρυθμη λειτουργία του συνδέσμου, εξέδωσαν οι Παλαίμαχοι του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά αυτή αναφέρει:

Ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Παναθηναϊκού εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες του προς τον κ. Βλάση Σταθοκωστόπουλο για την αμέριστη συμπαράσταση και συνεχή συνδρομή του στο έργο του Συνδέσμου που έχει ως στόχο την αναγνώριση και την προώθηση των αθλητικών, κοινωνικών και πολιτιστικών αξιών.

Ο Γ.Γ. Νίκος Τζουνάκος

Ο Ειδ. Γρ. Τάκης Οικονομόπουλος


Το Δελτίο Τύπου της Greenteam για το bazaar που διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Παναθηναϊκό:

Ευχαριστούμε τους φιλάθλους για τη μεγάλη ανταπόκριση στο διαδικτυακό bazaar που οργάνωσε ο Παναθηναϊκός και βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον κόσμο να δείχνει για μία ακόμη φορά την αστείρευτη αγάπη του στο Τριφύλλι και στα επίσημα προϊόντα της ομάδας.

H μεγάλη επισκεψιμότητα των φιλάθλων μας από το εξωτερικό, την Περιφέρεια και την Αττική είναι πιθανόν να δημιουργεί κάποια τεχνικά προβλήματα και μικρές καθυστερήσεις στην ταχύτητα του site που όμως αντιμετωπίζονται με τον ταχύτερο δυνατό τρόπο και ζητούμε την κατανόησή σας για αυτό.

Το e-bazaar θα ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα (31/3), με τις παραγγελίες να γίνονται ηλεκτρονικά από το επίσημο site της Greenteam και τηλεφωνικά στο 210 647 0970. Οι παραδόσεις των προϊόντων έχουν ξεκινήσει, ακολουθώντας χρονική σειρά προτεραιότητας, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x