Stoiximan Super League

Το ηχητικό ντοκουμέντο της επίθεσης Βερναρδάκη σε Μαρινάκη

Ακούστε όσα είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών για Ολυμπιακό και Μαρινάκη.

Μεγάλη κουβέντα έγινε από το πρωί της Δευτέρας με τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών, Χριστόφορου Βερναρδάκη, σε κομματική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Καλαμάτα.

Εκεί, ο κ. Βερναρδάκης επετέθη εξαπολύοντας βαρύτατες κατηγορίες περί «μαύρου χρήματος» εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη και της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Στη συνέχεια και μετά την έντονη αντίδραση του Ολυμπιακού, που απείλησε με μηνύσεις μέσω του διευθυντή επικοινωνίας, Κωνσταντίνου Καραπάπα, ο Χριστοφορος Βερναρδάκης επιχείρησε να ανασκευάσει το περιεχόμενο της τοποθέτησής του στην Καλαμάτα.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα parapolitika.gr, δήλωσε:

«Γίνεται μια συρραφή άσχετων στιγμών. Κατ' αρχή δεν μίλησα ούτε για τον Ολυμπιακό, ούτε για τον κ. Μαρινάκη. Για κανένα δεν μίλησα ονομαστικά. Πράγματι συνέβη ένα περιστατικό, όπου χτύπησε ένα κινητό με τον ύμνο του Ολυμπιακού στην διάρκεια της εκδήλωσης, αλλά δεν ειπώθηκαν τέτοια πράγματα. Αυτό όμως που είπα εν γένει, είναι ότι στην περίπτωση των Μέσων Ενημέρωσης, όπως και στην περίπτωση των ΠΑΕ, σε γενικές γραμμές, χωρίς να αναφερθώ σε ονόματα και συγκεκριμένες ομάδες, πράγματι έχει παρατηρηθεί το φαινόμενο ότι στην ουσία εκβάλλεται προϊόν δραστηριοτήτων, που πολλές φορές είναι και έκνομο. Αυτό είπα και αυτή είναι η άποψή μου».

Ακούστε όσα είπε:



Ωστόσο, στο ηχητικό ντοκουμέντο που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ακούγεται ξεκάθαρα να κατηγορεί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που το κινητό τηλέφωνο ενός από τους παρευρισκόμενους χτυπάει με ήχο κλήσης τον ύμνο του Ολυμπιακού, ο κ Βερναρδάκης λέει: «Αυτό που ακούσατε ήταν το τυπικό παράδειγμα της διαπλοκής στο ποδόσφαιρο. Όσοι δεν καταλάβατε ακούσαμε το ύμνο του Μαρινάκη. Η τυπικότατη περίπτωση εν πολλοίς στο ποδόσφαιρο και σε μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία, μαύρου χρήματος που εκτρέπεται από άλλες δραστηριότητες, οριζόντιες και μη».

Ακούστε το συγκεκριμένο απόσπασμα στο 3:10 του βίντεο:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x