Europa League

Το καλό «σημάδι» στον Ολυμπιακό ενόψει Μπέτις

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για το ενθαρρυντικό σημάδι που υπάρχει στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και μπορεί να φανεί καθοριστικό και με την Μπέτις

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μιλήσει στους παίκτες του τις προηγούμενες μέρες για τον αγώνα με την Μπέτις, αναλύοντας στους ερυθρόλευκους τον τρόπο παιχνιδιού της ισπανικής ομάδας.

Ο Πορτογάλος τεχνικός των Πειραιωτών θα μιλήσει και αύριο στους παίκτες του, δίνοντας τις τελευταίες οδηγίες πριν από το σημαντικό ματς και είναι σίγουρο πως υπάρχει ένα καλό «σημάδι» για την ομάδα του λιμανιού ενόψει του αυριανού αγώνα.

Αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο που πέτυχε τα δύο γκολ της νίκης ο Ολυμπιακός στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, εναντίον του Ατρόμητου. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν γκολ από δύο στατικές φάσεις, το πρώτο με τον Καμαρά και το δεύτερο από τον Βούκοβιτς, με τον Κώστα Φορτούνη να κάνει πολύ καλά χτυπήματα και στις δύο περιπτώσεις.

Κι αυτό είναι ένα πολύ καλό «σημάδι» για τους πειραιώτες πριν τον αγώνα με την Μπέτις, καθώς θα είναι μεγάλη υπόθεση για την ελληνική ομάδα να βρει γκολ από στατική φάση. Και ο Ολυμπιακός έχει ψηλά κορμιά (Βούκοβιτς, Σισέ, Μπουχαλάκης) και αν μπορούσε να παίξει και ο Χασάν θ’ απειλούσε και με τον Αιγύπτιο στον «αέρα» σε φάουλ και κόρνερ.

Βέβαια με τα αν δεν γράφεται ιστορία αλλά είναι σίγουρο πως ο Ολυμπιακός μπορεί να περιμένει πράγματα στην επίθεση από ένα καλό κόρνερ ή ένα καλά εκτελεσμένο φάουλ. Και η αλήθεια είναι ότι υπήρξε ένα διάστημα που οι Πειραιώτες δεν είχαν καταφέρει να σκοράρουν από στατική φάση. Είτε λόγω αστοχίας είτε επειδή οι εκτελέσεις δεν ήταν οι καλύτερες.

Όπως και να’ χουν πάντως τα πράγματα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό ότι κατάφερε να σκοράρει δύο φορές από στατική φάση στο τελευταίο του παιχνίδι. Και αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι ότι από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι δημιουργούν πολλές ευκαιρίες σε κανονική ροή αλλά δεν καταφέρνουν να τις εκμεταλλευτούν, αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία το σκοράρισμα από στατική μπάλα.

Αν λοιπόν ο Ολυμπιακός καταφέρει να πετύχει γκολ στην Ισπανία μετά από μια καλή εκτέλεση φάουλ ή κόρνερ θα είναι πολύ σημαντικό για τους ερυθρόλευκους. Και η αλήθεια είναι ότι ο Φορτούνης είχε καλές εκτελέσεις στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μάλιστα απέναντι σε μια ομάδα που είναι καλή στο ψηλό παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x