Europa League

Το καμπανάκι Τούντορ για την Kαμπάλα

Ο Ιγκόρ Τούντορ τόνισε πως δεν πρέπει να υποτιμηθεί η Kαμπάλα, υπενθυμίζοντας τι... έπαθε ο Παναθηναϊκός. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κροάτης τεχνικός παραμονή της πρεμιέρας των ομίλων του Europa League.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και ο Ιγκόρ Τούντορ δήλωσε πως περιμένει μια δυναμική εμφάνιση από τον ΠΑΟΚ απέναντι στην Kαμπάλα στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League ώστε να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

«Θέλω να δω μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής», ανέφερε ο Κροάτης τεχνικός, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφέρει τους κινδύνους που κρύβει η αυριανή αναμέτρηση στο Αζερμπαϊτζάν.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την απουσία του Κάτσε: «Έχουμε παίκτες που μπορούν να καλύψουν το κενό του Κάτσε».

Για τη δυναμικότητα της Kαμπάλα και αν μοναδικός στόχος για αύριο είναι η νίκη: «Πρώτα από όλα μια ομάδα που έχει αποκλείσει τον Παναθηναϊκό σε διπλή αναμέτρηση, πρέπει να τη σέβεσαι. Έχουμε αναλύσει τη Kαμπάλα, είναι μια σοβαρή ομάδα, με πολύ καλά στοιχεία στο παιχνίδι της. Είναι μια ομάδα που μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα ειδικά στο επιθετικό κομμάτι επειδή έχει γρήγορους ποδοσφαιριστές. Θέλω να κερδίζω σε όλα τα παιχνίδια, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εύκολο. Θέλω να δω μια πολύ καλή εμφάνιση από τους ποδοσφαιριστές μου και το αποτέλεσμα είναι συνέπεια της εμφάνισης αυτής».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει καλύτερα αποτελέσματα στην έδρα του: «Πρέπει να διαχωρίσουμε τι σημαίνει παίζω καλά και το τι σημαίνει κερδίζω με άνεση. Δε συμφωνώ ότι είναι διαφορετική η εικόνα. Το αποτέλεσμα κρίνεται από πολλούς παράγοντες, το διαιτητή, τον αγωνιστικό χώρο, την εμφάνιση της ομάδας. Δε συμφωνώ ότι η εικόνα του ΠΑΟΚ είναι διαφορετική εντός και εκτός έδρας. H δική μου ομάδα θα παίζει πάντα για να κερδίσει. Όλες οι ομάδες για αυτό παίζουν και αυτό κάνει και η δική μας».

Για το τι είδε στα παιχνίδια της Kαμπάλα με τον Παναθηναϊκό και για το αν έχει κάποιο ειδικό πλάνο για τον Ντόντο: «Έχω δει και τα δύο παιχνίδια. Δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να σας πω λεπτομέρειες. Μπορώ να πω αυτό που είπα και πριν. Η Kαμπάλα είναι μια δυνατή ομάδα και θα είναι δύσκολο παιχνίδι για εμάς αύριο».

Για τον Φακούντο Περέιρα που συνεχίζει ως δανεικός στην Kαμπάλα και το κίνητρο του εναντίον του ΠΑΟΚ: «Το δέχομαι ότι θα έχει μεγάλο κίνητρο, του εύχομαι τα καλύτερα για τη χρονιά, αλλά όχι για το αυριανό παιχνίδι...».

Για το αν θα παίξει αύριο ο Μπερμπάτοφ και για το αν νιώθει περισσότερη πίεση επειδή η Kαμπάλα απέκλεισε μια ελληνική ομάδα: «Η πίεση είναι παντού, ακόμα και στην προπόνηση και στα αποδυτήρια. Δεν είναι κάτι διαφορετικό η Kαμπάλα. Ο Μπερμπάτοφ ήταν καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης, θα δούμε αν θα παίξει αύριο, ανάλογα και πως θα πάει το παιχνίδι. Σίγουρο είναι, ότι θα ξεκινήσει από τον πάγκο και στην πορεία θα δούμε τι θα γίνει».

Για το αν μίλησε με τον Κροάτη ομοσπονδιακό προπονητή του Αζερμπαϊτζάν, Ρόμπερτ Προσινέτσκι για την Kαμπάλα: «Ναι και πριν μια ώρα ήμασταν μαζί στο ξενοδοχείο με τον Προσινέτσκι που κάνει πολύ καλά πράγματα με την εθνική ομάδα του Αζερμπαϊτζάν και μιλήσαμε για τον αγώνα».

Για τις θλάσεις των παικτών που τις έπαθαν αφού ήρθαν στον ΠΑΟΚ: «Συμβαίνουν αυτά, δεν είναι κάτι που με απασχολεί πολύ. Μπορεί ένας ποδοσφαιριστής να έρθει από πρωτάθλημα χαμηλότερης ποιότητας και να χρειάζεται περισσότερο χρόνο. Του Λέοβατς ήταν ίσως και θέμα ατυχίας. Δε με ανησυχεί πολύ αυτό, έχουμε 20 ισάξιους παίκτες».

Για το αν ανησυχεί για τον Κάτσε ενόψει ΑΕΚ και για τον τρόπο της προετοιμασίας με τα συνεχόμενα παιχνίδια: «Θεωρώ ότι ο Κάτσε θα είναι εντάξει με την ΑΕΚ. Δε θεωρώ ότι έχουμε πρόβλημα με τους τραυματισμούς. Παίκτες που ήρθαν από τη Βοσνία ή την Αυστραλία τραυματίστηκαν λίγες μέρες μετά. Μετά από 2,5-3 μήνες προπονήσεων να έχουμε ένα μυϊκό τραυματισμό δεν είναι πρόβλημα».

Για το Σάμπο που περιμένει να δει αύριο: «Θεωρώ ότι βελτιώνεται μέρα με τη μέρα. Προσαρμόζεται καλύτερα, επικοινωνεί με τους συμπαίκτες του και πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει πολύ στη διάρκεια της σεζόν».

Για τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Για μένα είναι ίδια η προετοιμασία σε κάθε παιχνίδι. Θέλουμε σε κάθε παιχνίδι να δίνουμε το 100% για να πάρουμε τη νίκη».

Για το γεγονός ότι παίζει με την ΑΕΚ μεσοβδόμαδα και αν αλλάζει τα πλάνα του για αύριο: «Σίγουρα είναι καλύτερο να παίξουμε την Τετάρτη. Στο τέλος της ημέρας αυτό δεν κάνει και μεγάλη διαφορά. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να προετοιμαζόμαστε σωστά. Ισως στα ευρωπαϊκά παιχνίδια να είναι πιο εύκολο να παίξουμε το στυλ που θέλουμε, αφού οι αντίπαλοι δεν παίζουν με τόσους αμυντικούς προσανατολισμούς όσο στο ελληνικό πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x