Stoiximan Super League

Το «καρφί» του Ντέμη για τον Γκαγκάτση!

Αιχμηρή ατάκα για τον Γκαγκάτση πέταξε ο Ντέμης Νικολαΐδης! Με αφορμή την ψήφισή του σε διευθύνοντα σύμβουλο της Λίγκας, «κάρφωσε» τον παράγοντα επί των ημερών του οποίου χάθηκε το πρωτάθλημα Βάλνερ.

«Σπόντα» για τον Βασίλη Γκαγκάτση πέταξε στην εκπομπή του στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Με γνωστή την κόντρα τους το 2008 (όταν τον είχε κατηγορήσει ευθέως για τον ρόλο που έπαιξε στο περιβόητο πρωτάθλημα Βάλνερ) ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ σχολίασε δηκτικά την εκλογή του τότε προέδρου της ΕΠΟ σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο της Σούπερ Λίγκας.

Με αφορμή λοιπόν συζήτηση που έκανε με τον Αλέξη Σπυρόπουλο και τον καλεσμένο τους, Στράτο Φαναρά, για τη διακοπή του πρωταθλήματος σημείωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν κρατιέται ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. όταν αποφασίζεται διακοπή). Όπως έγινε με το Κύπελλο πέρυσι. Ο ποδοσφαιριστής αν δεν έχει παιχνίδια, δεν μπορεί να λειτουργήσει ούτε ψυχολογικά, ούτε αγωνιστικά. Αν υπάρχει ένα σχέδιο, να καταλάβω τη διακοπή. Για να αρχίσουμε να υποπτευόμαστε ότι κάτι καλό πάει να γίνει πρέπει ένας άνθρωπος από την ΕΠΟ, από τη Λίγκα να μας πει ένα ολόκληρο σχέδιο. Εκτός κι αν το μας το πει ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Σούπερ Λίγκας».

Κι όταν ο Αλέξης Σπυρόπουλος αναφώνησε σε αυτό το σημείο «ο αγαπημένος σου, Βασίλης Γκαγκάτσης» και του υπενθύμισε ότι τουλάχιστον το 2008 το πρωτάθλημα δεν είχε κριθεί από τον Νοέμβρη, ο Νικολαΐδης απάντησε με εμφανώς ειρωνική διάθεση: «Ναι, το πρωτάθλημα τέλειωνε τον Απρίλιο, γιατί ήταν μακράν ο πιο έξυπνος από όλους. Πρόσεχε. Ήταν μακράν ο πιο… ικανός. Σε… ικανότητα δεν υπάρχει δεύτερος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x